Γρηγόρης Αθανασίου: Ποιους έχρισε φαβορί για την άνοδο-Τι είπε για τον φετινό Κιλκισιακό

Δημήτρης Καλαϊτζής23 Σεπτεμβρίου 2024

Νικηφόρα πρεμιέρα έκανε στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ο Κιλκισιακός, καθώς επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού εκτός έδρας. Τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Χατζηιωαννίδη πέτυχαν οι Νικηφορίδης (21΄) και Αγαθαγγελίδης (42΄).

Μετά το τέλος του αγώνα, ο πολύπειρος γκολκίπερ του Κιλκισιακού, Γρηγόρης Αθανασίου, μίλησε στο metrosport.gr για το διπλό στη Δράμα, τους στόχους της ομάδας και το ποιους βλέπει φαβορί για την άνοδο στη Super League 2. «Η ομάδα ξεκίνησε φέτος κρατώντας τον κορμό και έγιναν προσθήκες σε θέσεις που χρειαζόμασταν. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Υπάρχει καλό υλικό, υπάρχουν φιλοδοξίες και έχουμε χαμηλό μέσο όρο ηλικίας στην ομάδα».

  • Ποιοι είναι οι στόχοι του Κιλκισιακού:

«Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή στην κατηγορία και εφόσον τα καταφέρουμε να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα σεζόν να κάνουμε κάτι καλύτερο στην κατηγορία. Όσον αφορά για εμένα, θα προσπαθήσω να βοηθήσω με την εμπειρία μου την ομάδα και τα νέα παιδιά, ώστε να γίνουν καλύτεροι, να πάρουν εμπειρίες φέτος και να μπορούν να σταθούν στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής».

  • Ποιες ομάδες βλέπει να διεκδικούν την άνοδο στη Super League 2:

«Θεωρώ, θα γίνει ένα δυνατό Πρωτάθλημα. Δεν έχω εικόνα για όλες τις ομάδες, αλλά με βάση ρόστερ και από αυτά που έχω δει σε βίντεο, φαβορί για την άνοδο είναι οι Πανθρακικός και Απόλλων Καλαμαριάς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.