Γρηγορίου: «Βάλαμε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, ήμασταν αρκετά καλοί, με θράσος»

Metrosport Team17 Αυγούστου 2024

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Μιχάλης Γρηγορίου, στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας πως θέλει να παίζουν με τον ίδιο τρόπο εντός και εκτός έδρας.

Αρχικά έκανε μία ευχή: «Να ευχηθώ καλή χρονιά, καλή ποδοσφαιρική σεζόν, ανάλογο πρωτάθλημα όπως το περσινό. Να μην υπάρχουν επεισόδια και ο καθένας από το μετερίζι που υπηρετεί να κάνει το καλύτερο».

Για το παιχνίδι, τόνισε: «Βάλαμε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, ήμασταν αρκετά καλοί, με θράσος, πιέζαμε ψηλά, κάναμε πράγματα που έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία και θέλουμε να πετυχαίνουμε όσα γκολ μπορούμε. Το ότι πετύχαμε δύο γκολ και χάσαμε καλές ευκαιρίες, μαρτυρά την δουλειά που έχουμε κάνει και ελπίζω να παίρνουμε και βαθμούς από εδώ και πέρα.

Είχαμε ευκαιρίες να προηγηθούμε, πριν το 2-1 του ΠΑΟΚ, με το δοκάρι και το τετ-α-τετ του Τομάς, προσπαθούσαμε να δημιουργούμε ευκαιρίες με πλαγιοκοπήσεις με κάθετο ποδόσφαιρο, ακόμη κι όταν ήμασταν πίσω στο σκορ. Ήταν το πρώτο 90λεπτο, είχαμε τέσσερα φιλικά ως τώρα και καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι να έχεις πρώτο επίσημο ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, που είχε τέσσερα ματς και μία παράταση. Ο βαθμός ετοιμότητας ήταν διαφορετικός».

Για το τι θέλει να παρουσιάσει η ομάδα του φέτος: «Να παίζουμε το ίδιο ποδόσφαιρο εντός και εκτός έδρας, να βασιζόμαστε στα δικά μας δεδομένα, να πιέζαμε τον αντίπαλο, να εκδηλώνουμε άμεσα επίθεση, να έχουμε διάφορες μορφές επιθετικών ενεργειών, αυτά είναι στις σκέψεις μου, τα δουλεύουμε καθημερινά και ελπίζουμε να αποτυπωθούν στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.