Γρηγορίου: «Θα πάρει την πρόκριση ο Άρης, ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολο παιχνίδι»

Metrosport Team03 Αυγούστου 2023

Προσοχή χρειάζονται τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και του Άρη καθώς οι ομάδες είναι ακόμη ανέτοιμες σύμφωνα με όσα είπε ο έμπειρος προπονητής, Μιχάλης Γρηγορίου, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ενώ ανέλυσε τα στοιχεία που θα χρειαστεί ο Δικέφαλος ώστε να φύγει νικητής από το Ισραήλ. 

Πώς βλέπετε τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και του Άρη; «Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα σημαντικό βήμα αφού προκρίθηκε. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη αυτή τη στιγμή. Ο Άρης παίζει εντός έδρας με μια χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδα. Χρειάζεται προσοχή το παιχνίδι αλλά πιστεύω θα πάρει την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Λουτσέσκου και οι παίκτες το καταλαβαίνουν. Η θερμοκρασία και οι συνθήκες στο Ισραήλ δεν είναι ιδανικές. Είναι αντίξοες συνθήκες, έχει τεράστια υγρασία. Με το ζόρι μπορούσαμε να κάνουμε προθέρμανση με τον Πανιώνιο. Ο ΠΑΟΚ υπερτερεί από την Μπεϊτάρ, αν παρουσιαστεί σοβαρός και εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν θα προκριθεί».

Πώς θα σχολιάζατε τις επιλογές Λουτσέσκου; «Καλύτερα από τον Λουτσέσκου την ομάδα δεν την ξέρει κανείς. Αυτός παίρνει την ευθύνη, αξιολογεί τον αντίπαλο, βλέπει τους παίκτες του και κάνει τις επιλογές του. Αυτός είναι ο αρμόδιος για να επιλέξει την ενδεκάδα που θα πάρει την πρόκριση».

Ποιο στοιχείο έλειπε από τον ΠΑΟΚ  στο πρώτο παιχνίδι; «Περιμένω ένα παιχνίδι ίδιο με της Τούμπας. Γνωρίζουν την ποιότητα του ΠΑΟΚ και είναι δύσκολο να πάει διαφορετικά και να προσπαθήσει να πετύχει πρώτη γκολ. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι πιο εύστοχος και πιο τυχερός για να βρει γκολ. Δεν είναι εύκολο να επιτίθεσαι και να καλύπτεις και τα κενά. Θα πρέπει να επιτεθεί με ενέργεια από τα άκρα, να γεμίσει την περιοχή και να υπάρχει κίνηση χωρίς τη μπάλα».

Έχετε ξεχωρίσει κάποια μεταγραφή; «Ο Μπάμπα ήταν ξεχωριστός, ο Σαμάτα μου άρεσε. Έχει ποιότητα αλλά είναι ανέτοιμος ακόμη. Ο Τζούρισιτς μου αρέσει από τον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να περιμένουμε τους παίκτες ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Άρη γιατί ακόμη δεν είδαμε αυτούς που ήρθαν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.