Γρηγορίου: «Ο Γιοβάνοβιτς εμπνέει δικαιοσύνη-Χαρά του ποδοσφαίρου ο Σιώπης»

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πολύπειρος προπονητής, Μιχάλης Γρηγορίου μιλώντας για την αναγέννηση που βιώνει η Εθνική μας ομάδα, υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μεταξύ άλλων, ο κόουτς στάθηκε στην επίδραση που είχε η αλλαγή του προπονητή και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σέρβο ενώ μίλησε και για ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στα δύο τελευταία παιχνίδια, όπως ο Μανώλης Σιώπης.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Για το τι έχει αλλάξει στην Εθνική και παρουσιάζει αυτή την τόσο εικόνα στα τελευταία παιχνίδια:  «Αυτό που έχει αλλάξει είναι στη κορυφή της πυραμίδας, είναι φυσικά ο προπονητής!

Ένας προπονητής που όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει τα διαπιστευτήρια. Και στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό αλλά και πιο πριν, από όσες ομάδες είχε περάσει. Είναι ένας προπονητής που εμπνέει σεβασμό και δικαιοσύνη! Γιατί όταν ένας ποδοσφαιριστής  ξέρει πως δεν έχει σκοπό να τον αδικήσει ο προπονητής, όλο αυτό είναι πολύ σημαντικό για την εικόνα που βγάζουν αυτά τα παιδία στον αγωνιστικό χώρο. Αυτά τα οποία λέει και η κριτική που κάνει μετά από κάθε ματς είναι πάντοτε αντικειμενική. Το κυριότερο όμως είναι η δικαιοσύνη. 


 Όλα αυτά μαζί είναι ένα πακέτο που χρειαζόταν η Εθνική και αυτά τα παιδιά. Φυσικά υπάρχει αστείρευτο ταλέντο, τα παιδιά αυτά έχουν συνηθίσει να παίζουνε με αντιπάλους στα κορυφαία πρωταθλήματα».

Παράλληλα, σχολίασε και το γεγονός πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανέλαβε τον πάγκο της Εθνικής, αφού απολύθηκε από τον Παναθηναϊκό: «Ποιος περίμενε το διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό. Ψαχνόταν , έφτασε πολύ κοντά με τον Γιοβάνοβιτς σε έναν τίτλο. Κι ο Αλαφούζος έβαλε πολλά χρήματα, αλλά ο Γιοβάνοβιτς ήταν αυτός που μπόρεσε να τα εκμεταλλευτεί καλύτερα. Ήταν απόφαση σοκ να φύγει ο Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναικό, έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη πολλών.

Πλέον όμως όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και οι πρωταγωνιστές τον βοηθάνε να έχουμε μα καλύτερη εικόνα στην Ευρώπη και να αναβαθμιστεί το ποδόσφαιρό μας, μετά από 20 χρόνια και τη κατάκτηση του Euro το 2004. 

Τέλος, για το ποιος ήταν ο MVP στα τελευταία παιχνίδια της Εθνικής: «Εγώ είχα Σιώπη και Μασούρα ως παίκτες, από τα παιδιά που αγωνίζονται στην Εθνική. Ο Μασούρας είναι πραγματικά εργάτης, και εντός και εκτός ομάδας. Κάνει πολύ προπόνηση, πολλά χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασε σε αυτό το επίπεδο. Πριν 6 χρόνια δεν θα πίστευε κανείς την εξέλιξή του.


Ο Σιώπης, από την άλλη, είναι η ψυχή της ομάδας και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Θα δώσει το έναυσμα, θα πρεσσάρει, θα κάνει πολλές δουλειές που μπορεί να μη φαίνονται. Το σημαντικότερο είναι η αυτοπεποίθηση και η χαρά που μεταδίδει στους συμπαίκτες του. 'Ο Μανώλης είναι η χαρά του ποδοσφαίρου. Είναι αυτό που βλέπεται, το χαβαλέ, το γέλιο. Όταν όμως ξεκινάει το παιχνίδι δίνει το 200%

Εγώ θα έβαζα ως MVP τον Μανώλη Σιώπη»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.