Γρηγορίου: «Μικρό προβάδισμα για ΠΑΟΚ - Αβαντάζ για Άρη ο Μάντζιος»

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2023

Για το παιχνίδι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρης μίλησε ο έμπειρος τεχνικός, Μιχάλης Γρηγορίου, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος έχει ένα μικρό προβάδισμα ενώ η επιλογή Μάντζιου είναι αβαντάζ για τους «κίτρινους» καθώς ξέρει την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα. 

Για το ΠΑΟΚ - Άρης: «Δεν μετράει η έδρα όταν μιλάμε για ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ και Άρη. Θα έδινα ένα σαφέστατο προβάδισμα στον ΠΑΟΚ γιατί πέρασε με καλά παιχνίδια στους ομίλους ενώ για τον Άρη ήταν μια δύσκολη περίοδο καθώς αποκλείστηκε και άλλαξε και προπονητή. Υπάρχει αγωνιστική ισορροπία πιστεύω, όμως. Ο Μάντζιος θα πέρασε τις ιδέες του και ο ΠΑΟΚ θα ξεκουράστηκε. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Δίνει ένα μικρό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ».

Για το αν η επιλογή Μάντζιου είναι ένα πλεονέκτημα για τον Άρη: «Ένας ξένος προπονητής θέλουμε ένα διάστημα να μάθουμε το πρωτάθλημα. Ο Μάντζιος είναι αβαντάζ είναι για τον Άρη. Ξέρει την ιδιομορφία των ντέρμπι και την ψυχολογία των παικτών».

Για το αν θα επιχειρήσει να βάλει τους νέους παίκτες: «Ο Λουτσέσκου γνωρίζει καλά τον ΠΑΟΚ. Θα βασιστεί στην ομάδα που τον δικαίωσε στα παιχνίδια της Ευρώπης. Άδειασε ο ΠΑΟΚ μετά από αυτά τα παιχνίδια αλλά το 15νθημερο αυτό ήταν ευεργετικό γιατί πήρε ανάσες και αναπροσάρμοσε τους στόχους του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.