Γρηγορίου: «Δεν είμαι ικανοποιημένος, στο τέλος θα μπορούσαμε να δεχθούμε και δεύτερο γκολ»

Metrosport Team24 Αυγούστου 2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ: Γ. ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Άρη με 0-1, έδειξε προβληματισμένος για την εικόνα του Πανσερραϊκού από το 25' και μετά.

«Για 25 λεπτά από την έναρξη του παιχνιδιού ήμασταν καλοί με 2-3 ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο σε αυτές τις τελικές. Από εκεί και πέρα ο Άρης πήρε τον έλεγχο» είπε αρχικά και συνέχισε: 

«Το γνωρίζαμε, γιατί ο Άρης έχει ποιοτικούς παίκτες ειδικά στον χώρο του κέντρου που μπορούν να ελέγξουν τον ρυθμό. Εμείς δεχθήκαμε ένα γκολ χωρίς πίεση, που μας έβαλε πίσω στο σκορ και μετά ήταν λογικό ο Άρης να διαχειριστεί καλύτερα τον αγώνα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε το κέντρο γιατί θέλαμε τρεξίματα στον άξονα και στο τέλος πήγαμε στο 4-4-2, αλλά δεν κάναμε κάτι. Ίσα ίσα μετά το 80' αφήσαμε και χώρους και θα μπορούσε να γίνει και το 0-2.

Συνολικά δεν είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία και το αποτέλεσμα. Προφανώς έχουμε δει πράγματα, γνωρίζαμε ότι το ξεκίνημα θα είναι δύσκολο. Κάποια παιδιά θέλουν χρόνο, όπως ο Γκίγκιτς, ο Φαρές και ο Καπτούμ, που θα μας βοηθήσουν στην πορεία. Η ουσία τώρα είναι οι βαθμοί να έρθουν σύντομα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.