Άρης Γρηγοριάδης: «Δεν μπορώ να φανταστώ τι ένταση είχε ο Χρήστου»

Metrosport Team03 Αυγούστου 2024

Για την προσπάθεια και το ασημένιο μετάλλιο του Απόστολου Χρήστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και τα νέα ταλέντα της κολύμβησης μίλησε ο πρωταθλητής της κολύμβησης, Άρης Γρηγοριάδης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Για το ασημένιο του Χρήστου: «Μας συγκίνησε. Έδειξε ότι μπορεί να διακριθεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εϊναι ένας σπρίντερ και το χρησιμοποίησε αυτό το όπλο. Εκμεταλλεύτηκε το πρώτο κομμάτι της κούρσας και είχε την σωματική και ψυχική αντοχή για να κρατήσει. Έκανε την καλύτερη τακτική. Δεν μπορώ να φανταστώ την ένταση που είχε, έσφιξε τα δόντια, κρατήθηκε και το πήρε».

Για το ποιους ξεχωρίζει: «Ο Χρήστου είναι ο πρωταγωνιστής. Είναι καλός και ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης. Μου αρέσει και η Γεωργία Δαμασιώτη, έχει χτίσει και μπορεί να το συνεχίσει στο κομμάτι της πεταλούδας».

Για το τι άλλαξε: «Έγινε αλλαγή στην Ομοσπονδία. Έκανε κινήσεις και έδωσε ευκαιρίες στα νέα παιδιά, εκείνα τις πήραν και δημιουργήθηκε κάτι δυνατό. Δόθηκε έμφαση και αξιοποίηση στα παιδιά. Η δημιουργία της νέας (18-23) κατηγορίας έχει κίνητρο το παιδί να κολυμπήσει και να αναπτύξει το ταλέντο του και σε μεγαλύτερες ηλικίες».

Για τις εγκαταστάσεις: «Έχουμε κολυμβητήρια αλλά πρέπει να τα αξιοποιήσουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.