GREEN GHETTO CLUB: Αμεσα εκλογές στον Αγροτικό Αστέρα

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2024

Με ανακοίνωση του ο σύνδεσμος GREEN GHETTO CLUB ζητά άμεσα εκλογές στον Αγροτικό Αστέρα.

Συγκεκριμένα επισημαίνει:

«Με τη σημερινή μας ανακοίνωση θέλουμε να ζητήσουμε από την διοίκηση της ομάδας να ανακοινώσει ΑΜΕΣΑ την υποχρεωτική και νόμιμη γενική συνέλευση, καθώς και τις εκλογές του ερασιτέχνη στο δημαρχείο του Ευόσμου όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Η εποχή σου κύριε Παναγιωτίδη τελείωσε. Στο βιογραφικό σου έχεις τον υποβιβασμό της ομάδας στα τοπικά μετά από 47 χρόνια και μια σεζόν περσινή η οποία μας βρήκε στην ίδια κατηγορία με πάρα πολλά προβλήματα και πολλά χρέη. Σχεδόν τρία χρόνια τώρα η διοίκηση είναι απούσα από τα πάντα. Η ομάδα διασύρεται με 3 και 4 γκολ από κάθε γειτονιά της Θεσσαλονίκης. Φέτος, η ομάδα κατευθύνεται εντελώς μόνη της και πάει απευθείας για το Α' τοπικό, έχοντας για άλλη μια φορά τον Παναγιωτίδη να σφυρίζει αδιάφορα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε, για ποιο λόγο μετά από τόσες αποτυχίες να θέλει αυτή η διοίκηση να συνεχίσει, σχεδιάζοντας μη νόμιμες διαδικασίες εκλογης.

Για αυτό λοιπόν ζητάμε άμεσα τις εκλογές της ομάδας ώστε όσοι ενδιαφέρονται να έρθουν και να αναλάβουν, καταθέτοντας αίτημα στην μπουτίκ της ομάδας νόμιμα και με δικηγόρο, όπως κάναμε και εμείς.

Τα χιλιόμετρα που έχουμε γράψει, τα λεφτά που έχουμε χάσει, τα δικαστήρια και τα χρεώματα που έχουμε φάει, οι εκβιασμοί για να μην μιλάμε έχουν τελειώσει. Όλοι μαζί ενωμένοι, μικροί - μεγάλοι , πάμε να αναγεννήσουμε τον Αστέρα από τις στάχτες του! Πάμε όλοι μαζί για έναν Αστέρα δυνατό! Και θα το κάνουμε τώρα , γιατί αλλιώς θα πάνε τζάμπα όλα όσα έχουμε τραβήξει και τραβάμε. Θα είναι τζάμπα τα παντελόνια που φοράμε. Όλοι μαζί και ας είναι οι συνέπειες βαριές»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.