Γραμμένος: «Έκανε σπουδαία επιλογή ο Γκαγκάτσης με τον Γιοβανοβιτς»

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2024

«Το μέλλον προμηνύεται εξαιρετικό για την Εθνική Ελλάδας», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή Στη Σέντρα, ο τέως πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος. 

Αναλυτικά όσα είπε: «Κάποια στιγμή πρέπει η Εθνική να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Γήπεδα έχουμε, αλλά όχι ένα Εθνικό Στάδιο. Παρά τις επαναλλειμένες υποσχέσεις δεν βλέπω πρόοδο στο Καυτανζόγλειο. Μόνο εξαγγελίες ακούμε. Το Καυτανζόγλειο όπως είναι τώρα μόνο παιχνίδια του Ηρακλή μπορεί να φιλοξενήσει κι όχι αναμετρήσεις της Εθνικής.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι με τα αποτελέσματα της Εθνικής και πρέπει να φτάσουμε στον στόχο που δεν είναι άλλος από να επιστρέψουμε σε μία μεγάλη διοργάνωση όπου απουσιάζουμε τα τελευτάια χρόνια. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες, αξιόλογο προπονητή και είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τα παιδιά είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όλοι έχουν γίνει μία οικογένεια και με κάποιες προσθήκες βλέπε Κουλιεράκη και Ιωαννίδη έχουμε κάνει ένα ποιοτικό σύνολο που παίζει ποδόσφαιρο και δεν πάει να «κλέψει» τα παιχνίδια και το μέλλον προμηνύεται εξαιρετικό για την Εθνική μας ομάδα.

Στο ματς με την Αγγλία θα έχει πάνω από 60.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ κι αυτό είναι ενθαρρυντικό για τους παίκτες και τον προπονητή μας.

Θα ήταν παράλογο να πούμε ότι ο Γιοβάνοβιτς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα τους έκανε ομάδα. Υπήρχε η βάση και το σημαντικό του πλεονέκτημα είναι ότι ζει χρόνια στην Ελλάδα και γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό στοιχείο και ξέρει πως να πάρει αυτό που θέλει από τον κάθε παίκτη. Έκανε σπουδαία επιλογή ο πρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης. Αυτά πιστώνονται στη διοίκηση της Ομοσπονδίας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.