Γράφτηκε ιστορία: Λεμπρόν και Μπρόνι Τζέιμς μαζί στο παρκέ

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2024

Ο Λεμπρόν Τζέιμς τα κατάφερε όλα στην 20ετή καριέρα του -μπήκε στην 22η σεζόν του στο ΝΒΑ- ωστόσο περίμενε να κάνει κάτι ακόμη. Αυτό έγινε σήμερα τα ξημερώματα με τον «Βασιλιά» να συνυπάρχει στο παρκέ με τον γιό του Μπρόνι.

Οι Τζέιμς έγιναν το πρώτο δίδυμο πατέρα-γιου που έπαιξαν μαζί, έστω και σε αγώνα προετοιμασίας στο ΝΒΑ, αν και μετρούν αντίστροφα για να το κάνουν και σε επίσημο επίπεδο. Σήμερα πάντως πατέρας και γιος Τζέιμς έπαιξαν στο πλαίσιο της preseason του ΝΒΑ με τους Λέικερς απέναντι στους Σανς.

Ο Λεμπρόν ήταν στην πρώτη πεντάδα και στα μέσα της πρώτης περιόδου ο Τζέι Τζέι Ρέντικ έδωσε χρόνο στον Μπρόνι που έπαιξε στο πλάι του πατέρα του.

Μετά το ματς, το ιστορικό γεγονός σχολίασε ο Λεμπρόν Τζέιμς με ένα tweet...

Οι ομάδες του ΝΒΑ έχουν μπει σε ρυθμούς φιλικών αγώνων και σήμερα έγιναν τέσσερα ακόμη...

Οι Σέλτικς νίκησαν και πάλι τους Νάγκετς στο Άμπου Ντάμπι με 130-104, με 15 πόντους και 8 ριμπάουντ του Σαμ Χάουσερ ενώ ο Νίκολα Γιόκιτς είχε 20 πόντους και 7 ριμπάουντ για την ομάδα του Ντένβερ.

Απογοητευτικοί οι Μπακς, σημείωσαν μόλις 8 πόντους στην τέταρτη περίοδο και υπέστησαν βαριά ήττα από τους Πίστονς με 120-87, παρά τους 15 πόντους του Ντέμιαν Λίλαρντ. Ο Τζέιντεν Ίβεϊ είχε 22 για τους Πίστονς.

Με 15 πόντους του Πρέσιους Ατσίουα, οι Νικς νίκησαν με 111-109 τους Χόρνετς που πήραν 18 πόντους και 7 ασίστ από τον Λαμέλο Μπολ.

Οι Ράπτορς κυριάρχησαν από την αρχή και νίκησαν τους Ουίζαρντς με 125-98, με κορυφαίο τον Αρ Τζέι Μπάρετ που είχε 17 πόντους.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.