Γουόρεν Μπάφετ: «Καβγά» έκανε η σύζυγός του για έναν καφέ που κόστιζε 4 δολάρια!

Metrosport Team14 Ιουλίου 2023

Απίστευτο περιστατικό από τη σύζυγο του δισεκατομμυριούχου Γουόρεν Μπάφετ, Άστριντ, η οποία φέρεται να έστησε «καβγά» για την τιμή ενός καφέ που κόστιζε 4 δολάρια, ενώ βρισκόταν στην «καλοκαιρινή κατασκήνωση για δισεκατομμυριούχους» στην Sun Valley.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το NYPost, η Άστριντ Μπάφετ παραπονέθηκε σε υπάλληλο για την τιμή του καφέ υποστηρίζοντας ότι «θα μπορούσε να πάρει ένα κιλό καφέ» στην ίδια τιμή κάπου αλλού. Η εφημερίδα σημειώνει ότι αυτός είναι φτηνότερος καφές που διατίθεται στο Konditorei, το δημοφιλές ζαχαροπλαστείο και καφετέρια με αυστριακό θέμα που βρίσκεται στον χώρο του θερέτρου Sun Valley στο Αϊντάχο, όπου συγκεντρώνονται κάθε καλοκαίρι οι δισεκατομμυριούχοι.

Όλο αυτό το σκηνικό δημιουργήθηκε τη στιγμή που ο Γουόρεν Μπάφετ έχει περισσότερα από 115 δισεκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ο 92χρονος πρόεδρος της Berkshire Hathaway κάνει μία λιτή ζωή παρά τα αμύθητα πλούτη του καθώς ζει στο ίδιο σπίτι στην Ομάχα του Νεμπέτ, το οποίο αγόρασε το 1958 στην τιμή των 31.500 δολαρίων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.