Γουίλιαμς Γκος: «Δεν ήταν το τέλος που ελπίζαμε, αλλά έτσι είναι η ζωή και ο αθλητισμός»

Metrosport Team20 Ιουνίου 2024

Τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό έκανε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ υπογράμμισε πως το φινάλε δεν ήταν αυτό που ήλπιζαν οι «ερυθρόλευκοι» μιας και έχασαν στους τελικούς το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος και ο Ολυμπιακός δεν κατάφεραν να κλείσουν τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και ο τίτλος του πρωταθλητή της Basket League κατέληξε στον «αιώνιο» αντίπαλο, Παναθηναϊκό.

Μέσω ανάρτησης στα Social Media ο Αμερικανός υπογράμμισε πως το τέλος δεν ήταν αυτό που περίμενε ο ίδιος και η ομάδα του, όμως τόνισε ότι έτσι είναι η ζωή και ο αθλητισμός:

«Καθώς τελειώνει η 7η χρονιά και σκέφτομαι τη σεζόν αυτός ο στίχος ήταν βαρύς στην καρδιά μου. Προφανώς δεν ήταν το τέλος που ελπίζαμε μετά από όλη τη σκληρή δουλειά που έγινε για τους στόχους μας.

Δεν θα μου άρεσε τίποτα περισσότερο από το να ποστάρω μια φωτογραφία πρωταθλήματος, δίνοντας όλη τη δόξα στον άνθρωπο από πάνω. Αλλά έτσι είναι η ζωή και αυτό είναι ο αθλητισμός. Κερδίσεις ή χάσεις, καλές και κακές, ο Θεός παραμένει ίδιος - τέλειος.

Είμαι ευγνώμων για τα μαθήματα που πήρα, τις απίστευτες φιλίες που έγιναν και μια ακόμη ευκαιρία να συνεχίσω την καριέρα μου παίζοντας αυτό το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.