Google: Εμφάνιση τύπου iPhone σε μια βασική εφαρμογή των Android

Metrosport Team04 Οκτωβρίου 2024

Μια βασική εφαρμογή του Android, με UI που θυμίζει περισσότερο iPhone ετοιμάζεται να δώσει η GoogleΗ σταδιακή διάθεση της ενημέρωσης ξεκίνησε και έχει δανειστεί ορισμένα στοιχεία τα οποία είναι ιδιαίτερα γνώριμα στους χρήστες των iPhone.

Η Google σκοπεύει να αλλάξει την οθόνη των εισερχομένων κλήσεων για όσους χρησιμοποιούν την επίσημη Android εφαρμογή «Τηλέφωνο». Η ενημέρωση θα εισάγει ξεχωριστά κουμπιά για την αποδοχή και την απόρριψη των κλήσεων, αντικαθιστώντας το σύστημα swipe-to-answer.

Πρόκειται μια σημαντική αλλαγή στο σχεδιασμό της εφαρμογής, με στόχο να προσφέρει μια πιο φιλική εμπειρία προς το χρήστη, ιδιαίτερα για όσους έχουν συνηθίσει τη διάταξη που βλέπουν στην Apple, αλλά και σε άλλες συσκευές Android όπως της Samsung. Το νέο UI θα τοποθετεί το κουμπί «Αποδοχή» στα δεξιά και το κουμπί «Απόρριψη» στα αριστερά

Μια επιλογή «Μήνυμα» θα είναι διαθέσιμη πάνω από τα κουμπιά, επιτρέποντας στους χρήστες να στείλουν γρήγορα ένα SMS αν δεν μπορούν να δεχτούν την κλήση. Η αλλαγή βρίσκεται προς το παρόν σε περιορισμένη δοκιμή, σύμφωνα με το unboxholics, γεγονός που σημαίνει πως μόνο μια μικρή ομάδα χρηστών μπορεί να δει την οθόνη του ενημερωμένη. Η αλλαγή θα χρειαστεί λίγο χρόνο μέχρι να γίνει ευρέως διαθέσιμη.

unboxholics.com

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.