Γώγος: «Δεν γνωριζόμαστε με τον Μαρινάκη - Είχαμε βγει μία φωτογραφία»

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Γώγος, με τον πρωταγωνιστή του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να μιλάει αναφορικά με τις απειλές που δέχθηκε, την πίστη του στο Θεό αλλά και τις αναρτήσεις που είχε κάνει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και για τον Ιβάν Σαββίδη.

Αρχικά ανέφερε: «Άπειρες φορές επικαλέστηκα τα Θεία αυτές τις ημέρες. Σήμερα έχουν κοπεί οι απειλές, μέχρι χθες ήταν πιο ήπια τα πράγματα. Χθες το βράδυ να φανταστείτε με πήρε ένα 15χρονο παιδί να μου πει ότι έχουν δημιουργήσει γκρουπ για να με βρίζουν, την πρώτη ημέρα φανταστείτε ότι με πήραν 5.000 τηλέφωνα, άλλα τόσα στα κοινωνικά δίκτυα».

Προσθέτοντας: «Όλα αυτά ξεκίνησαν από τον κύριο Νικολογιάννη τον δημοσιογράφο, για τα όσα είπε στη ραδιοφωνική του παρέμβαση στον Sport-fm, με εμένα να έχω ξεκινήσει δικαστική έρευνα για το περιστατικό. Εγώ ζήτησα να αποσυρθεί η παρουσία των αστυνομικών από τη συνοδεία μου, δεν ξέρω αν έχω τώρα δίπλα μου γιατί ήταν πάντα διακριτικοί. Έφυγα με αστυνομική προστασία από το γήπεδο και με συνόδευαν μέχρι και στο σπίτι μου».

Για το αν φοβάται τώρα: «Δεν φοβάμαι τώρα, στην αρχή φοβήθηκα για την κόρη μου, τα παιδιά της, γιατί μένουν στο σπίτι μου, αλλά φοβήθηκα γιατί πρόκειται για ανεγκέφαλους».

Για τη φωτογραφία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν γνωριζόμαστε, μία φωτογραφία είχαμε βγάλει πέρσι σε έναν αγώνα πρωταθλήματος και τη χρησιμοποίησα προεκλογικά όταν κατέβαινα εδώ στον Δήμο. Με όλους έχω, με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, τώρα θα βάλω και του ΠΑΟΚ»

Για τη δημοσιότητα που απέκτησε αυτές τις ημέρες: «Επιστημονικά κάνω πράγματα που δεν γίνονται στην Ελλάδα, έχω τα φώτα της δημοσιότητας στο αντικείμενο μου, η λάμψη είναι για καλό ».

Ενώ για τα όσα είχε αναφέρει για τον Ιβάν Σαββίδη: «Την ανάρτηση που είχα κάνει ήταν για το όπλο, τον ΠΑΟΚ τον λατρεύω. Είχε όπλο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τι άλλο να κάνει; Αν είχα τον Σαββίδη μπροστά μου, θα ήταν τιμή μου να βγάλω μία φωτογραφία μαζί του, ευχαρίστως αν το ήθελε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.