Γόγολος: «Θα είναι κομβικός στη μεσαία γραμμή ο Σιφουέντες - Όσο περνάει ο καιρός, θα βλέπουμε τον πραγματικό Άρη»

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Σπύρος Γόγολος μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι φέτος ο Άρης θα δείξει καλύτερα πράγματα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. 

Παράλληλα, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των «κιτρίνων» αποθέωσε τον Χοσέ Σιφουέντες, ενώ σχολίασε τα παράπονα του Άκη Μάντζιου για τη διαιτησία.  

Αναλυτικά όσα είπε: «Έχουν έρθει αξιόλογοι παίκτες φέτος στον Άρη και έχουν ήδη δείξει την αξία τους. Σίγουρα, το αποτέλεσμα με τον Αστέρα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Ο Άρης είναι μία καινούργια ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ του. Έχουμε δει θετικά πράγματα και αρνητικά αυτές τις πρώτες τρεις αγωνιστικές Είναι μία περίοδος που όλες οι ομάδες δεν είναι σε φόρμα. Το φορμάρισμα των ομάδων έρχεται αργότερα. Όλα θέλουν χρόνο. Όσο περνάει ο καιρός, θα δούμε τον πραγματικό Άρη. Οι παίκτες που ήρθαν θα βοηθήσουν και έχω την αίσθηση ότι θα είναι μία καλή χρονιά για την ομάδα. Στο Περιστέρι αν ήταν πιο προσεκτικός ο Άρης θα είχε τώρα περισσότερους βαθμούς».

Για τα παράπονα του Μάντζιου για τη διαιτησία: «Σε κάποια ματς όπως στις Σέρρες ο Άρης δεν έτυχε την καλύτερη διαιτησία. Έγιναν κάποια λάθη και θέλω να πιστεύω να μην συνεχιστεί αυτό στη διάρκεια του Πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής τα όποια λάθη έγιναν ήταν εις βάρος του Άρη και μοιραία η ομάδα και ο προπονητής διαμαρτυρήθηκαν δημόσια. Παρότι υπάρχει το VAR, βλέπουμε τόσα πάρα πολλά λάθη από τους διαιτητές. Η φάση του Ζαμόρα ήταν δύσκολη αλλά απ΄ όσα πλάνα είδαμε δεν φάνηκε να κάνει χέρι με αποτέλεσμα να αντιδράσει η ΠΑΕ. Λάθη θα γίνονται σε κάθε αγώνα. Άλλες φορές θα είναι υπέρ σου και άλλες κατά σου. Το θέμα είναι να μην υπάρχει σκοπιμότητα».

Ποια μεταγραφή του Άρη ξεχωρίζει: «Ο Σιφουέντες είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής. Προσαρμόστηκε με το...καλημέρα στην ομάδα και έδειξε ότι είναι ένας παίκτης υψηλής ποιότητα. Θα είναι κομβικός στη μεσαία γραμμή και είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά τη φετινή σεζόν.

Παράλληλα, ήταν σημαντικό η παραμονή του Φαμπιάνο στον Άρη. Θα δούμε καλύτερα πράγματα φέτος από την ομάδα. Έχει τη δυναμική, έχει την ποιότητα, έχει το ίδιο τεχνικό τιμ, ο πήχης έχει ανέβει και μπορούμε να πούμε ότι θα δούμε καλύτερα πράγματα από τις προηγούμενες χρονιές. Να τονίσουμε, ότι μεγάλη απώλεια είναι η τιμωρία του Σουλεϊμάνοφ. Ο Άρης έχει δυναμώσει σε όλες τις γραμμές».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι μικροί έχουν δυναμώσει για τα καλά. Είδατε η Καλλιθέα έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό που κατάφερε στο τέλος να πάρει τον βαθμό. Πλέον, οι μικρές ομάδες δεν φοβούνται τους μεγάλους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.