Γόγολος: «Ο Οντουμπάτζο είναι το καλύτερο δεξί μπακ του πρωταθλήματος, ο Άρης έχει όλη τη δυναμική να κατακτήσει το τρόπαιο»

Metrosport Team29 Ιανουαρίου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Άρη, Σπύρος Γόγολος, και μίλησε για τις μεταγραφές που χρειάζονται οι «κίτρινοι» και την προοπτική του Κυπέλλου που υπάρχει μπροστά για την ομάδα του Μάντζιου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Ο Μάντζιος έδωσε ευκαιρία σε πάρα πολλά παιδιά τελευταία, το ρόστερ του Άρη είναι πολύ καλό. Έχει ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, ο Οντουμπάτζο είναι το καλύτερο δεξί μπακ του πρωταθλήματος. O Άρης περιμένει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις του ο Μανού, είναι μοναδικός παίκτης στο πως μπορεί να παίξει τη θέση. χρειάζεται δεύτερο επιθετικό για να πάρει ανάσες. Γενικά ο Άρης χρειάζεται 1-2 προσθήκες, κατά τα άλλα είναι μια χαρά. 

Τα πάει καλά ο Άρης και βρίσκεται σχεδόν στα ημιτελικά του Κυπέλλου, που δεν είναι μόνο το τρόπαιο αλλά βγάζει και στην Ευρώπη γιατί μέσω του πρωταθλήματος είναι πιο δύσκολο να τα καταφέρει. Όποιος και να περάσει από το ζευγάρι ΟΦΗ-Παναιτωλικού, πρέπει να δώσει ο Αρης προσοχή και θα πρέπει να δοθεί μεγάλη έμφαση στα παιχνίδια του Κυπέλλου. Ο Άρης αν καταφέρει να φτάσει στον τελικό, έχει όλη τη δυναμική να κατακτήσει το τρόπαιο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.