Γόγολος: «Ο Μορόν πρέπει να έχει το μυαλό του στην ομάδα από την οποία αμοίβεται»

Metrosport Team16 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Άρη, Σπύρος Γόγολος, μιλώντας για την υπόθεση του Μορόν και αν τελικά ο Ισπανός θα συνεχίσει τη καριέρα του με τα «κιτρινόμαυρα» ή θα αναζητήσει νέα ομάδα. Παράλληλα, έκανε τη δική του εκτίμηση για την έναρξη του πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ σχολίασε και την ανανέωση Φαμπιάνο.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Είναι μεγάλο θέμα του Μορόν. Έχουμε ακούσει ότι ενδεχομένως να φύγει με μεταγραφή. Είναι όμως 16 Αυγούστου και δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο ακόμη. Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς μια τέτοια κατάσταση, γιατί αν φύγει ο Μορόν θα πρέπει άμεσα η ομάδα να κινηθεί για έναν εξίσου καλό επιθετικό και να τον αντικαταστήσει. Πέρυσι ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, έδεσε με την ομάδα και βοήθησε πολύ. 

Τη δεδομένη στιγμή είναι ακόμη παίκτης του Άρη και μπορεί να μείνει. Αν δεν γίνει η μεταγραφή είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και θα συνεχίσει να τιμά το συμβόλαιο που έχει με την ομάδα και να προσφέρει αυτά που πρέπει να προσφέρει. Αναμένεται να δούμε τι θα συμβεί το άμεσο χρονικό διάστημα. Εφόσον όμως μείνει, και αν δεν βρεθεί λύση, οφείλει να δούμε τα όσα είδαμε πέρυσι και ακόμη καλύτερα πράγματα. Ξεκινάει το πρωτάθλημα και ο Μορόν αυτή τη στιγμή είναι χρήσιμος και θα πρέπει να βοηθήσει την ομάδα, δίνοντας το 100% και έχοντας το μυαλό του μόνο στην ομάδα από την οποία αμείβεται αυτή τη χρονική περίοδο».

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τόνισε πως: «Η πρεμιέρα θα είναι δύσκολη με τον Ατρόμητο μέσα στο Περιστέρι, γιατί είναι μια ομάδα που έχει ενισχυθεί, με έναν πολύ καλό προπονητή. Υπάρχει πάντα το άγχος στη πρεμιέρα για όλες τις ομάδες που θέλουνε να ξεκινήσουν με το δεξί στο πρωτάθλημα. Αναμένουμε να δούμε με ανυπομονησία τον νέο Άρη και τους νέους παίκτες που έχουν έρθει. Όλοι μας περιμένουμε να δούμε κάτι διαφορετικό και κάτι καλύτερο. Πρέπει να ξεχαστούν τα περσυνά, γιατί στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να κοιτάς ποτέ πίσω. Ο Άρης πάει με χαμηλά την μπάλα, χωρίς πολλά λόγια. Κοιτάει να φτιάξει ένα καλό σύνολο».

Τέλος, για την ανανέωση Φαμπιάνο, σχολίασε ότι: «Είναι πολύ σημαντική η παραμονή του Φαμπιάνο. Είναι ένας ηγέτης που έχει βοηθήσει την ομάδα και την ξέρει καλά. Ο Άρης θα είχε πρόβλημα αν τον έχανε. Έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένας σύγχρονος κεντρικός αμυντικός. 

Δύσκολα όμως θα τον έβαζα την Κυριακή. Όμως πάντα μετά από αποχές, ήταν σαν να μην έλειπε ποτέ από την ομάδα. Δεν το έχουν πολλοί ποδοσφαιριστές αυτό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.