Γόγολος: «Κανείς στον Άρη δεν θα ήθελε ο ΠΑΟΚ να σηκώσει το πρωτάθλημα στο Βικελίδης»

Metrosport Team18 Μαΐου 2024

Ο Σπύρος Γόγολος μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις ιδιαιτερότητες του ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ. «Τα ατού των δύο ομάδων τα γνωρίζουμε. Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει κάποια πράγματα στην στρατηγική του μέσα στο παιχνίδι και σε αυτό το ματς οι προπονητές μπορεί να κάνουν εκπλήξεις. Δεν παύει να είναι αλήθεια ότι και οι δύο ομάδες όταν βρίσκουν χώρους με την ταχύτητα τους μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι του πάει αυτό το παιχνίδι, της μετάβασης. Τώρα παίζει μόνο για ένα αποτέλεσμα, δεν ξέρουμε πως θα μπει από το πρώτο λεπτό, αν θα μπει επιθετικά. Από θέμα τακτικής θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι μία συγκυρία που δεν έχει συμβεί ξανά στη χώρα μας, να κρίνεται ο τίτλος σε ένα τοπικό ντέρμπι. Το Άρης-ΠΑΟΚ και φιλικό να ήταν προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον. Οι εντάσεις θα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και το αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον. Κανείς στον Άρη δεν θα ήθελε ο ΠΑΟΚ να σηκώσει το πρωτάθλημα μέσα στο «Κλ. Βικελίδης», γιατί η αντιπαλότητα είναι σε υψηλά επίπεδα».

Για το ότι μετά από μερικές ημέρες ο Άρης θα έχει και τον τελικό Κυπέλλου σημείωσε: «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν έπαιζε μετά από τρεις ημέρες θα ήταν αλλιώς. Τώρα θα έχει μεσολαβήσει σχεδόν μία εβδομάδα. Θα είναι μία καλή πρόβα τζενεράλε για τον Άρη με εντάσεις, και θα βοηθήσει πολύ τους παίκτες. 

Το μόνο που δεν μπορεί να συμβεί είναι ένα τραυματισμός, αλλά αυτό θα μπορούσε να γίνει και στη Λαμία. Όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί ο Μάντζιος να τους κρατήσει «φρέσκους», ενώ οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι καταπονημένοι. 

Ο Βέλεθ έχει αρκετό καιρό που λείπει. Είναι σημαντική η απουσία του, γιατί στα τελευταία του ματς ήταν από τους καλύτερους. Είναι μεγάλη απουσία, όπως και του Κουλιεράκη γιατί είναι σε περίοδο υψηλής φόρμας. Δεν ξέρουμε αν ο αντικαταστάτης του θα είναι στην ίδια κατάσταση. Και θα έχει απέναντί του τον Μορόν, ο οποίος μπορεί να βάλει την μπάλα στα δίχτυα με οποιονδήποτε τρόπο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.