Γόγολος: «Φέτος πάει να γίνει κάτι καλό στον Άρη-Μας αρέσει αυτό που βλέπουμε»

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2024

Ο Σπύρος Γόγολος εξέφρασε την αισιοδοξία του μιλώντας στο Metropolis 95.5 για τον φετινό Άρη, τονίζοντας ότι του αρέσει αυτό που βλέπει φέτος από το σύνολο του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα «πυρά» που δέχεται ο Ντεσπόντοφ μετά το χαμένο πέναλτι στον αγώνα της Βουλγαρίας με τη Βόρεια Ιρλανδία: «Η ψυχολογία φτιάχνει με την καλή εμφάνιση και τα γκολ. Δεν υπάρχει παίκτης που να μην έχει περάσει δύσκολες καταστάσεις, να μην παίζει και να πηγαίνουν όλα στραβά. Σε υψηλό επίπεδο η πίεση είναι πολύ μεγάλη και ειδικά αν έρχονται τόσο άσχημα αποτελέσματα».

Πόσο επηρεάζει τις ομάδες η διακοπή των πρωταθλημάτων, με δεδομένο ότι ο Άρης είχε βρει ρυθμό: «Εγώ θεωρώ ότι επειδή ο Άρης έχει πολλά νέα πρόσωπα, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του. Σε μία εβδομάδα, δουλεύοντας καλά δεν μπορεί να αλλάξει κάτι προς το χειρότερο. Ίσα-ίσα, όσο περνούν οι ημέρες και ο προπονητής περνάει πράγματα είναι καλύτερα. 

Υπάρχουν και άλλες εντάσεις στις προπονήσεις.Τώρα, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δέσουν. Δε θεωρώ, λοιπόν, ότι θα επηρεάσει τον Άρη η διακοπή. Σε μία τέτοια περίοδο οι προπονητές κοιτούν να διορθώσουν πράγματα και να έχουν τους παίκτες σε καλή φυσική κατάσταση. Στην ΑΕΚ, στην προηγούμενη διακοπή, υπήρξαν πέντε θλάσεις, είναι περίεργη περίοδος. Τακτικά μπορείς διορθώσεις κάποια κομμάτια».

Για το παιχνίδι του Άρη με την Καλλιθέα: «Επειδή βλέπω την Καλλιθέα, έχει ποιότητα και δημιούργησε πολλά προβλήματα στους «μεγάλους». Το ίδιο θα κάνει και στο «Κλ. Βικελίδης». Είδαμε τον Άρη και με τη Λαμία, μετά τις δύο μεγάλες νίκες που πέτυχε, να ανταποκρίνεται. Γιατί είναι παγίδα αυτά τα ματς. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί η Καλλιθέα.

Ο Άρης έχει καλή ψυχολογία και φαίνεται ότι οι παίκτες έχουν αυτοπεποίθηση και ρυθμό. Όμως επειδή μιλάμε για ποδόσφαιρο θέλει προσοχή, γιατί αυτά τα παιχνίδια αν τα κερδίζεις μπορεί να φτάσεις ψηλά. Σε παιχνίδια όπως αυτό με τη Λαμία, το γρήγορο γκολ αλλάζει τη φύση του ματς. Με τον Μορόν ο Άρης έχει αυτό που του έλειπε τα προηγούμενα χρόνια. Είναι παίκτης που χωρίς πολλές ευκαιρίες ξεκλειδώνει την αντίπαλη άμυνα».

Κατέληξε λέγοντας: «Στην Καλλιθέα είχα κάνει καλές χρονιές και είχα προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της Θεσσαλονίκης. Ο Άρης είναι η μεγαλύτερη ομάδα που αγωνίστηκα και είμαι υπερήφανος που φόρεσα αυτή τη φανέλα. Φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές πάει να γίνε κάτι καλό, μας αρέσει αυτό που βλέπουμε. Εύχομαι και θέλω και ο κόσμος να ζήσει πολλές χαρές τα επόμενα χρόνια. 

Με στήριξε η Καλλιθέα. Ο κ. Σαλευρής τα νέα παιδιά τα αγκάλιαζε πολύ, ήμασταν πολλοί τότε, όπως ο Γκέκας. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις και από τον Άρη και από την Καλλιθέα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.