«Γνώριζα πως θα καταλήξει ο Σόρο στον Άρη, ο Χαξαμπάνοβιτς ήθελε να μείνει στο Νησί»

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σκωτσέζος δημοσιογράφος, Τόνι Χάγκερτι, και μίλησε για περιπτώσεις των Σόρο και Χαξαμπάνοβιτς που ενδιέφεραν Άρη και ΠΑΟΚ αλλά τελικά δεν θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Είναι πιθανό να παίξει ο Πάλμα στο ντέρμπι με τους Ρέιντζερς, είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή. Πήρε το νούμερο 7, ένα σημαντικό νούμερο για την ομάδα με μεγάλα ονόματα, ο Λάρσον, ο Νταγκλίς» τόνισε αρχικά.

Για τον Σόρο: «Ήξερα πως είναι σε συζητήσεις με την Μπεϊτάρ αλλά γνώριζα πως θα καταλήξει στον Αρη. Είναι κάπως λίγο μπερδεμένα τα πράγματα. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για τον Σόρο. Δεν ταίριαξε στη Σέλτικ, είχε ξοδέψει 2,3 εκατ.ευρώ για να τον αποκτήσει. Για μένα είναι έκπληξη που κατέληξε στην Μπεϊτάρ».

Για τον Χαξαμπάνοβιτς: «Η δική μου εκτίμηση είναι τον δανεισμό στη Στόουκ για να παίξει στην Τσάμπιονσιπ, Χθες είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, αλλά υπήρξε η προσπάθεια από την αγγλική ομάδα για να τον κλέψει και νομίζω πως θα παραμείνει στο Νησί. Στη Σκωτία κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο σήμερα το βράδυ, περίμενα ο Χαξαμπάνοβιτς να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ με κανονική μεταγραφή. Τελικά ο παίκτης δεν ήθελε να φύγει από το Νησί, δεν ήθελε μεγάλη αλλαγή στη ζωή του και λόγω της οικογένειάς του. Πέρυσι δεν ήταν βασικός στη Σέλτικ, είναι ένας καλός παίκτης αλλά δεν έκανε ποτέ την διαφορά. Εκανε μια ανάρτηση στο Instagram την προηγούμενη εβδομάδα και ενόχλησε τον προπονητή. Αυτό ήταν το τελειωτικό και η Σέλτικ αποφάσισε να τον παραχωρήσει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.