Ο Άρης γλιτώνει την τιμωρία για τα… μετάλλια

Γιώργος Μάντζιος05 Ιουλίου 2024

Την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr αναμένεται να βγει και να ανακοινωθεί η απόφαση του αρμόδιου πειθαρχικού οργάνου της ΕΠΟ, για το θέμα της παραλαβής των μεταλλίων του Άρη, μετά την λήξη του τελικού του κυπέλλου, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Αυτή αναμένεται να είναι απαλλακτική για τους κίτρινους (πιθανότατα θα υπάρξει απλά ένα χρηματικό πρόστιμο), που κινδύνευαν με τιμωρία 2 αγωνιστικών για όλα τα μέλη της αποστολής. Σημαντικό ρόλο στην έκβαση της απόφασης έπαιξαν δύο γεγονότα. 

Το πρώτο, η ομολογία του μέλους της εκτελεστική επιτροπής της ΕΠΟ Παναγιώτη Διακοφώτη στο «Metropolis 95,5» ότι δεν άκουσε κάποιος να καλεί τους ανθρώπους του Άρη να παραλάβουν τα μετάλλια τους (σ.σ αυτήν επικαλέστηκαν και οι κ.κ Μπιλίρης και Γκουγκουλιάς στην εκδίκαση της υπόθεσης στις 6 Ιουνίου) και το δεύτερο, το γεγονός ότι η αποστολή των κιτρίνων (και με προτροπή του 4ου διαιτητή Διαμαντόπουλου), παρέλαβε τα μετάλλια στα αποδυτήρια. 

Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, αφού τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ δεν θέλουν να αφήσουν εκκρεμότητες στη νέα διοίκηση, που ως γνωστόν «πιάνει δουλειά» στις 22 Ιουλίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.