Γκουντής για την ΜΠΑΜ FC: «Η πίεση ήταν μεγάλη»

Metrosport Team19 Απριλίου 2023


 Η Μπαμ είναι πολύ κοντά στην επίτευξη της ανόδου στη Β’ κατηγορία. Ο τερματοφύλακας της ομάδας Γιώργος Γκουντής για την ομάδα του, το Πρωτάθλημα και την επόμενη χρονιά είπε:

 «Βασικός στόχος ήταν από την αρχή το Πρωτάθλημα. Στη διάρκεια βλέπαμε ότι μπορούσαμε να πετύχουμε και το αήττητο κάτι που τελικά δεν ήρθε στην πρώτη χρονιά που η ομάδα μετείχε στα Πρωταθλήματα. Πλέον στα παιχνίδια που μένουν θα προσπαθήσουμε για το απόλυτο των βαθμών. Το Πρωτάθλημα ήταν πιο ανταγωνιστικό από ότι περίμενα.

 Όταν έπαιζαν οι αντίπαλοι κόντρα σε εμάς έδιναν το 110% των δυνατοτήτων τους αλλά και αυτό ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς για να γίνουμε καλύτεροι.

 Είχαμε και δυσάρεστες καταστάσεις όπως στο παιχνίδι με το Πλαγιάρι αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να λύσει η ΕΠΣΜ». Για σένα; «Θεωρώ ότι έκανα καλή σεζόν. Η πίεση ήταν μεγάλη. Οι κάμερες ήταν κοντά μας και στις προπονήσεις. Μας έβλεπε πολύς κόσμος και στο γήπεδο αλλά και διαδικτυακά αλλά το διαχειριστήκαμε καλά ως ομάδα και δεν μας επηρέασε τελικά καθόλου στον τρόπο που παίζαμε και στην απόδοση μας. 

Είναι ότι καλύτερο να έρχονται οικογένειες με τα παιδιά τους και ενώ έχουν ξενερώσει με το ποδόσφαιρο. Είναι μια αίσθηση πρωτόγνωρη».

 Για τη νέα χρονιά; «Θα ήθελα να μείνω εκτός αν προκύψει κάτι που αξίζει να το δώσω περισσότερη προσοχή».

 Τι θα πρέπει να γίνει την επόμενη περίοδο; «Tα παιδιά της διοίκησης είναι κοντά σε εμάς και τους ευχαριστούμε για αυτό. Στόχος και πάλι θα είναι η άνοδος. Θα δώσουν οι παίκτες και αυτοί που θα έρθουν το 100% των δυνατοτήτων τους ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.

 Η Μπαμ έχει δείξει μόνο το 10% αυτών που θα κάνει στο μέλλον και από πλευράς οργάνωσης και επαγγελματικής προσέγγισης, εγκαταστάσεων κλπ.

 Δεν μένουν οι ιθύνοντες της ομάδας εδώ, αλλά σκέφτονται να κάνουν και παραπάνω πράγματα». 

*H ΜΠΑΜ FC powered by BETSSON δώρισε 9 απινιδωτές σε γήπεδα που αγωνίζονται δεκάδες ομάδες και τους είxαν πραγματικά ανάγκη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.