Ποιοι είναι οι 4 «μικροί» που βρίσκονται στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Χάρης Εμμανουηλίδης01 Ιουλίου 2024

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση επί Ολλανδικού εδάφους και ειδικότερα στο Χορστ, εκεί όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του θα ''χτίσουν'' την ομάδα που θα διεκδικήσει την είσοδο της στο group stage του Champions League και τους εγχώριους τίτλους έχοντας ωστόσο μαζί του και παίκτες που θα συστηθούν για πρώτη φορά στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό.

Ο λόγος για τους Μοναστηρλή, Σμυρλή, Τσοπούρογλου και Γκούμα, οι οποίοι μπήκαν στο αεροπλάνο της αποστολής και αναμένεται να δουλέψουν για τις επόμενες 15 ημέρες υπό τις οδηγίες του Ρουμάνου τεχνικού στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας, ωστόσο το ερώτημα από πολλούς αφορά την ''ταυτότητα'' αυτών των παικτών.

Αρχής γενομένης από τον γκολκίπερ της... παρέας, ο Δημήτρης Μοναστηρλής είναι γεννημένος το 2004, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, αγωνιζόμενος στον Δικέφαλο από τα εννέα έτη του , έχοντας ύψος 1,92μ. υπερασπίστηκε την ''ασπρόμαυρη'' εστία του 12 φορές με τη δεύτερη ομάδα, ενώ είναι και 8 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Κ19. Ο ίδιος μπορεί να αποτελεί έναν από τους ''μικρούς'' της προετοιμασίας, ωστόσο είναι συχνό φαινόμενο η παρουσία του στις προπονήσεις των ''μεγάλων''.

2263 αγωνιστικά λεπτά με τον ΠΑΟΚ Β, 4 γκολ και 3 ασίστ, είναι ο απολογισμός του Δημήτρη Τσοπούρογλου από την περσινή αγωνιστική περίοδο όπου είχε 30 εμφανίσεις στη Superleague 2, εκ των οποίων οι 25 όντας βασικός στα άκρα της μεσαίας γραμμής αλλά και ως ''10αρι''.

Τρίτος των νεαρών ο Λάμπρος Σμυρλής. Eίναι διεθνής και πρωταθλητής με την Κ15, την Κ17 και την Κ19, αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα άκρα αυτής, χρησιμοποιώντας και τα δύο πόδια με την προηγούμενη χρονιά να τον βρίσκει με 7 συμμετοχές και 1 γκολ. Ο ίδιος της τάξης του... 2004 βρίσκεται στον Δικέφαλο από το 2015.

Τελευταίος στη σειρά των πιτσιρικάδων, ο Κωνσταντίνος Γκούμας, ο οποίος αποτελεί έναν κεντρικό μέσο που έχει κάνει ''κλικ'' στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τα χαρακτηριστικά τα οποία διακρίνουν το παιχνίδι του , όπως και για την ικανότητα του να παίζει σε πολλές θέσεις της μεσαίας γραμμής καθώς και για το ότι χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο πόδια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.