Γκουγκουλιάς: «Ποτέ ο Άρης δεν αρνήθηκε να πάρει τα μετάλλια»

Metrosport Team12 Ιουλίου 2024

Τιμωρία δύο αγωνιστικών για κάθε ποδοσφαιριστή του Άρη επέβαλε η ΕΠΟ για την υπόθεση των μεταλλίων του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς μίλησε στους απεσταλμένους του ομίλου Metromedia στη Media Day του Άρη, Γιώργο Στράντζαλη και Βασίλη Βλαχόπουλο, για την υπόθεση των μεταλλίων, τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και τη θετική ψήφο στο νέο φορμάτ της Λίγκας. 

Για την απόφαση τιμωρίας της ομάδας για τον τελικό: «Εϊμαστε στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας. Οι παίκτες έχουν ακόμη την πίκρα από τον τελικό, δεν το έχου ξεχάσει αλλά κοιτάμε μπροστά. Είναι λογικό να υπάρχει πίκρα αλλά θα κοιταξουμε μπροστά. Η στεναχώρια είναι ότι ήμασταν πολύ καλοί πέρυσι. Δεν θα σταθω στη διαιτησία του τελικού γιατί για να διορθωθείς πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό σου. Δεν είχαμε την καλύτερη απόδοση εκείνη την ημέρα, αν είχαμε θα κερδίζαμε. Η χθεσινή απόφαση, στεναχώρησε τους παίκτες. Ήταν άδικο το κομμάτι αυτό. Είχαμε συζητήσει το πρωί για το πώς θα γίνουν τα πράγματα. Οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ θα μας ενημέρωναν για το πότε θα πρέπει να ανέβουμε να πάρουμε τα μετάλλια μας.  

Δεν αρνηθήκαμε ποτέ να πάρουμε τα μετάλλια. Ποτέ ο Άρης δεν αρνήθηκε να πάρει τα μετάλλια. Ήμουν εκεί και περίμενα πότε θα μας φωνάξουν. Ποτέ δεν φώναξαν τον Άρη να ανέβει. Είναι άδικη η απόφαση. Μας κατηγορούν ότι μας ενημέρωσαν και αρνηθήκαμε. Δεν ξέρουμε σε ποιον απευθύνθηκαν παρότι είχαμε όλοι καρτελάκια. Εύχομαι στην έφεση να αλλάξει η απόφαση. Μονο αν δεις το βίντεο, βλέπεις ότι ποτέ δεν μας φώναξαν. 

Η απόφαση αφορά τον προπονητή και 20 παίκτες. Έγιναν πολλά λάθη. Δεν υπήρχε σωστή οργάνωση. Στα αποδυτήρια μας έφεραν τα χρυσά μετάλλια του σταφ του Παναθηναϊκούκαι μετά μας τα πήραν πίσω και μας έφεραν τα κανονικά. Στο βίντεο φαίνονται οι παίκτες να περιμένουν στον πάγκο με σκυμμένα κεφάλια για να πάρουν τα μετάλλια. Καταλαβαίνετε ότι η κατηγορία ήταν άδικη».

Για τη θετική ψήφο στο νέο φορμάτ της Λίγκας: «Ξέρουμε τι μας περιμένει φέτος, μπορεί να έχουμε περισσότερα παράπονα. Δεν έχει να φοβηθεί κάτι η ομάδα και θα επιδιώξουμε να είμαστε μέσα στην τετράδα». 

Για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: «Οι μεταγραφές θέλουμε να είναι στοχευμένες, γίνονται οι διαπραγματεύσεις αλλά το έχει αναλάβει ο Καρυπίδης προσωπικά. Να είναι στοχευμένες και να έρθουν παίκτες για να βοηθήσουν την ομάδα. Θέλουμε να καλύψουμε τις θέσεις που πονούσε η ομάδα. Τις επόμενες ημέρες ίσως έχουμε κάτι».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.