Γκουερίνο: «Θα κρατούσα και του χρόνου τον Τάισον στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Νέτο Γκουερίνο και μίλησε για τον Τάισον και τη συνεισφορά του στον Δικέφαλο λέγοντας ότι θα τον κρατούσε και του χρόνου στην ομάδα.

Αρχικά, ο Νέτο Γκουερίνο είπε για τον Βραζιλιάνο άσο του ΠΑΟΚ: «Ήξερα ότι ο Τάισον ήταν στην Ουκρανία. Έφυγε μικρός από τη Βραζιλία ήταν στην Σαχτάρ με τον μπαμπά Λουτσέσκου. Είχαν πάει και για προετοιμασία στη Βραζιλία, ήταν κάτι ξεχωριστό μία ομάδα από την πρώην ΕΣΣΔ να κάνει προετοιμασία εκεί. Στα 35 του έχει ένα στοιχείο που δεν υπάρχει στην Ελλάδα, είναι πολύ ταχύς με την μπάλα. Δεν του αρέσει να δέχεται την μπάλα με πλάτη, για να μπορεί να κάνει το παιχνίδι του. Περίμενα να έχει τόσο καλό ξεκίνημα στον ΠΑΟΚ, είναι μια πολύ καλή μονάδα, από αυτόν ξεκινάει η 11αδα, έχει δώσει πολλές παραστάσεις εντός και εκτός Τούμπας, κάνει σπριντ από την μια περιοχή στην άλλη».

Για το ότι τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσουν από αυτόν: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Όταν είσαι μικρός και έχεις έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή δίπλα σου θα προσπαθήσεις να αντιγράψεις κάποια από τα στοιχεία του που δεν έχεις. Αλλά θέλει πολλή δουλειά και προπόνηση».

Αν θα τον κρατούσε στον ΠΑΟΚ για έναν ακόμα χρόνο: «Ναι, θα τον κρατούσα και με συμβόλαιο με συν ένα ακόμα χρόνο. Εκεί που παίζει μπορεί να δώσει πολλές λύσεις. Από ότι έχω μάθει κάνει πολύ καλή ζωή για αυτό διατηρείται σε τόσο καλή κατάσταση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.