Γκονζάλες για Τόμας: «Είναι σαν τις μύγες πάνω από τα κρέατα όταν ψήνεις»

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2024

Για το τι κερδίζει ο ΠΑΟΚ με την επιστροφή του Μπράντον Τόμας, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα», ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Τόνι Γκονζάλες. 

Αναλυτικά είπε για όσα κερδίσει ο ΠΑΟΚ με την επιστροφή του Μπράντον Τόμας: «Θα κερδίσει το πρεσάρισμα ψηλά ο ΠΑΟΚ με την επιστροφή του. Ο Μπράντον είναι σαν τις μύγες πάνω από τα κρέατα όταν ψήνεις. Ο Μπράντον ενοχλεί συνεχώς τους αμυντικούς για να μην μπορούν εύκολα να βγάλουν την μπάλα από πίσω. Παράλληλα, δημιουργεί χώρους για τους συμπαίκτες του. Αυτά θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου».

Για το δίλημμα Μπράντον ή Τσάλοφ για την επίθεση του ΠΑΟΚ, είπε: «Ο Τσάλοφ πήρε τις ευκαιρίες του, έκανε ότι μπορούσε, αλλά είδαμε ότι λείπει ο Μπράντον. Μας λείπει και το γκολ και αυτό το είδαμε έντονα στο ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα και στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Στεάουα Βουκουρεστίου που φτάναμε μέσα στην περιοχή, αλλά δεν βρίσκαμε το δρόμο προς τα δίχτυα».

Για τον Μανού Γκαρθία και την ανάδειξη του σε πολυτιμότερο παίκτη του μήνα στη Superleague: «Είναι σε καλό φεγγάρι και κάνει φοβερά πράγματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.