Γκομπέρ για στοίχημα: «Επηρεάζει την απόδοση των διαιτητών»

Metrosport Team09 Μαρτίου 2024

Οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς σόκαραν τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς επικρατώντας με 113-104 και τους έριξαν από την κορυφή της Δύσης, με τον Ρούντι Γκομπέρ να αποβάλλεται από τον αγώνα, μετά από χειρονομία προς του διαιτητές.

Ο Γάλλος σέντερ φανερά ενοχλημένος από μία απόφαση των διαιτητών έκανε χειρονομία ότι χρηματίζονται, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το παιχνίδι. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το Athletic, ο Γκεμπέρ ρωτήθηκε για τη χειρονομία του και δήλωσε ότι οι αποφάσεις των διαιτητών επηρεάζονται από τα στοιχήματα.

«Είμαι πολύ καιρό σε αυτό το πρωτάθλημα και καταλαβαίνω πολύ καλά αυτό το παιχνίδι. Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Μου αρέσει να πηγαίνω και να αγωνίζομαι κάθε βράδυ με τους συμπαίκτες μου. Προφανώς έκανα κάποια λάθη σήμερα. Γίνονται λάθη. Οι διαιτητές κάνουν λάθη επίσης. Μερικές φορές νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από λάθη. Και θα μείνω σε αυτό. Νομίζω ότι όλοι σε αυτό το πρωτάθλημα ξέρουν. Και νομίζω ότι πρέπει να βελτιωθεί. Θα δαγκώσω ξανά τη σφαίρα, θα είμαι πάλι ο κακός που θα πει αυτό που νομίζει ότι είναι η αλήθεια. Μάλλον θα μου βάλουν πρόστιμο, για ακόμη μια φορά, αλλά νομίζω ότι βλάπτει το παιχνίδι μας. Ξέρω το στοίχημα και όλα αυτά γίνονται όλο και μεγαλύτερα», είπε μεταξύ άλλων ο Γκομπέρτ μετά το τέλος του αγώνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.