Γκόμες: «Ανυπομονώ να δω τη γεμάτη Τούμπα...να το ζήσω ως κάτι τρελό, αυτός είναι ο τρόπος που αγωνίζομαι»

Metrosport Team24 Αυγούστου 2024

Ο Τζόναθαν Γκόμες είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, με τον 21χρονο αριστερό μπακ να υπογράφει συμβόλαιο τριών ετών, μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ο Γκόμες προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του "δικεφάλου", στο PAOK TV,  και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι ανυπομονεί να ζήσει το γήπεδο της Τούμπας γεμάτο.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το ξεκίνημά μου σε ένα τεράστιο κλαμπ, με μεγάλη ιστορία. Ανυπομονώ να κάνω την αρχή, να συναντήσω τους παίκτες, τους φίλους της ομάδα και να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ», δήλωσε αρχικά ο Γκόμεζ

Και πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος γνωστός παγκοσμίως, φυσικά έχω κάνει την έρευνά μου. Έχω δει βίντεο των φίλων της ομάδας, του γηπέδου, του τρόπου που παίζει η ομάδα. Όλα με εντυπωσίασαν και ήθελα να έρθω».

Στην ερώτηση τί μπορεί να προσφέρει, απάντησε: «Για όσους δεν με ξέρουν, είμαι ένα μπακ που επιτίθεται. Είμαι σταθερός στα αμυντικά μου καθήκοντα, πρώτα αμύνομαι, αλλά μου αρέσει να εμπλέκομαι στην επίθεση, με όποιον τρόπο μπορώ.

Προφανώς δεν έρχομαι με πολύ χρόνο στα πόδια μου, αλλά είμαι εδώ για να προσπαθώ και να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος».

Για τα όνειρά του και τους στόχους του: «Νομίζω όσο περνάει ο καιρός θα γίνομαι καλύτερος, θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Θεωρώ ότι ο στόχος της ομάδας είναι να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα.

Ανυπομονώ να δω τη γεμάτη Τούμπα, έχω δει βίντεο, αλλά στο γήπεδο είναι ακόμα πιο έντονο και ελπίζω σύντομα να το ζήσω εντός αγωνιστικού χώρου, ως κάτι τρελό».

Τέλος, έστειλε μήνυμα στους φίλους του ΠΑΟΚ: «Έχω πάρει μηνύματα από φίλους της ομάδας και ξέρω ότι αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του συλλόγου. Θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ για το καλωσόρισμα, ελπίζω να σας δω σύντομα και να σας προσφέρουμε μαζί με την ομάδα χαρές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.