Γκολόβιν: «Ο Τσάλοφ είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ - Πιο εύκολο τώρα να πάει σε μεγάλο πρωτάθλημα»

Γιώργος Ζαΐρης09 Οκτωβρίου 2024

Ο Αλεξάντερ Γκολόβιν μίλησε για την σχέση του με τον Φέντορ Τσάλοφ και την απόφαση του τελευταίου να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Ο μεσοεπιθετικός της Μονακό είναι συμπαίκτης με τον φορ του Δικεφάλου στην εθνική Ρωσίας και αναφέρθηκε στην απόδοση του στα πρώτα του ματς με τα «ασπρόμαυρα». 

Με την αφορμή της επανένωσης του στην εθνική Ρωσίας, ο Γκολόβιν αναφέρθηκε στον στράικερ του ΠΑΟΚ, μιας που τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή της πορεία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας τους. 

«Ναι, είδα το παιχνίδι που έπαιξε με την Γαλατασαράι. Μιλάμε συχνά, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, επικοινωνούμε καλά. Βασικά έμεινε ικανοποιημένος και έφυγε όπως ήθελε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, του αρέσουν όλα απ' ότι μου έχει πει», σημείωσε αρχικά ο Γκολόβιν. 

Για το αν θα είναι εύκολο να πάει σε κορυφαία λίγκα μέσω του ΠΑΟΚ, παρά απευθείας από την ΤΣΣΚΑ, ο Γκολόβιν επεσήμανε: «Είναι σίγουρα πιο εύκολο. Έχουν παρουσία στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Περισσότερος κόσμος παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα, παρά το ρωσικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.