Γκόλιας: «Θα συνεχίσουμε στο ίδιο πλάνο»

Χρήστος Λιάπης13 Ιουνίου 2024


Αρκετές ομάδες της Α1 αντιμετωπίζουν προβλήματα και αν αυτές που θα δηλώσουν συμμετοχή θα είναι κάτω από 16 τότε θα αποκτήσει δικαίωμα ανόδου στην Α1 και ο καλύτερος δευτεραθλητής της Α’ κατηγορίας που είναι η ΑΕ Πυλαίας. 

Να αναφέρουμε ότι η ΑΕ Πυλαίας ήταν πρώτη την 16η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Α’, αλλά οπισθοχώρησε στη δεύτερη θέση καθώς είχε δυο ισοπαλίες την 17η με τον ΠΟ Μαλακοπής και την 20η με τον Εθνικό Πυλαίας. Παρόλα αυτά την 22η βρέθηκε εκ νέου στην κορυφή. Παρέμεινε μέχρι και την 26η αγωνιστική όπου είχε νέα ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.

 Ακολούθησε το ρεπό, οπισθοχώρησε εκ νέου στη δεύτερη θέση όπου και τερμάτισε την 30η αγωνιστική ένα βαθμό πίσω από την κορυφή. Συνολικά στις 18 τελευταίες αγωνιστικές είχε 15 νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕ Πυλαίας Βαγγέλης Γκόλιας για το πρωτάθλημα που τελείωσε επισήμανε: «Η ομάδα πορεύτηκε βάσει σχεδιασμού και ανάλογα με το αν παίξει τη νέα περίοδο στην Α’ ή στην Α1 θα ενισχυθεί και άλλο. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πλάνο, με μια νεανική ομάδα και να το ευχαριστιόμαστε.

Η απειρία ιδιαίτερα στον πρώτο γύρο μας στοίχησε κάποιους βαθμούς. Είχαμε πολλά νέα παιδιά και χρειαζόταν χρόνος για το απαιτούμενο δέσιμο ενώ είχαμε και δύσκολο πρόγραμμα.

Στον δεύτερο γύρο ήμασταν αήττητοι με 12 νίκες και τρεις ισοπαλίες τερματίζοντας ένα βαθμό πίσω από την πρώτη θέση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.