Γκολ με τα... κιάλια στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ!

Metrosport Team04 Οκτωβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε το πολυπόθητο γκολ ούτε απέναντι στην Στεάουα Βουκουρεστίου, κάτι που αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου που στις καθιερωμένες δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου υπογράμμισε «Όταν έχεις 10 παίκτες να αμύνονται δεν μπορείς να τους προσπεράσεις όλους. Μου προκάλεσε αναστάτωση, μία μεγάλη μπαλιά που πέρασε ο Μιχαηλίδης και ο Κεντζιόρα. 

Μετά το τέλος του παιχνιδιού στα αποδυτήρια, είδα στην γρήγορη ανάλυση το ματς. Είδα τα λάθη που μας κόστισαν. Όταν δεν μπορείς να κάνεις τα εύκολα, τότε το θέμα δυσκολεύει. Δεν με κάνει χαρούμενο η συμπεριφορά των επιθετικών μας. Και αυτό χρειάζεται χρόνο για να αφομοιώσουν οι νέοι επιθετικοί τον βαθμό της ομάδας. Αν δεν καταφέρεις να σκοράρεις, τότε τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν όπως θέλεις».

Αυτό ήταν το 6ο ημίχρονο που ο ''Δικέφαλος του Βορρά'' δεν σκοράρει στην Τούμπα, έχοντας προηγηθεί οι αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό, Άρη για το πρωτάθλημα της Superleague 1 καθώς και απέναντι στους Ρουμάνους για τη 2η στροφή του league phase του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει 57 φορές σε τελική προσπάθεια απέναντι στους τρεις αντιπάλους του σε σύνολο 270 αγωνιστικών λεπτών, κάτι που αποτυπώνει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο τη δυστοκία των ''ασπρόμαυρων'' μπροστά στα αντίπαλα καρέ, με το μόνο που έχουν να επιδείξουν να είναι το γκολ του Κωνσταντέλια απέναντι στη Γαλατά στο ''Rams Park''.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ανέφερε μεταξύ άλλων για το πρόβλημα στο γκολ: «Σίγουρα μας λείπει το γκολ, αλλά είναι ευθύνη όλη της ομάδας, όλοι κάνουν άμυνα και όλοι επίθεση και όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Δεν έχει χαθεί τίποτα. Έχει πολλά παιχνίδια ακόμα, κοιτάμε κάθε ένα ξεχωριστά και θα δώσουμε το 100% και τον καλύτερο μας εαυτό για να προκριθούμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.