«Θυμίζει Σέρχιο Ράμος ο Κόλεϊ-Με τόσα χρήματα μπορεί να κλείσει το deal με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team26 Αυγούστου 2024

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Οζκάν Γκοκμέν μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στα δεδομένα που ισχύουν για την περίπτωση του Ομάρ Κόλεϊ και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αλλά και στα χαρακτηριστικά που έχει ως ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Κόλεϊ: «Είναι ένας παίκτης που είναι σημαντικός για την Μπεσίκτας. Η ομάδα τώρα άλλαξε ιδιοκτησία και γίνονται πολλές αλλαγές. Υπάρχει επικοινωνία της Μπεσίκτας με τον ΠΑΟΚ λόγω του ενδιαφέροντος για τον παίκτη. Η Μπεσίκτας δεν θέλει να συζητήσει κάτι άλλο εκτός από μεταγραφή. Πιστεύω ότι με ένα ποσό κοντά στα 1-2 εκατ. θα υπάρξει συμφωνία».

Τι παίκτης είναι ο Κόλεϊ: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι διεθνής και αρχηγός με την Γκάμπια, είναι ένας έξυπνος και ποιοτικός παίκτης. Βγάζει πολύ πάθος στο γήπεδο. Το κακό ήταν ότι τα προηγούμενα χρόνια ο Κόλεϊ άλλαζε συνεχώς ''παρτενέρ'' κάτι που ήταν δύσκολο για αυτόν και επηρέαζε την συνοχή και την ομοιογένεια της άμυνας. Ο προπονητής Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ τον θέλει στην ομάδα, εν αντιθέσει με την ιδιοκτησία που θέλει να δημιουργήσει ένα καινούργιο αγωνιστικό πρότζεκτ».

Ποιο είναι το δυνατό και το αδύνατό του σημείο: «Το δυνατό του σημείο είναι ότι πετυχαίνει γκολ. Θυμίζει τον Σέρχιο Ράμος καθώς σε κάθε στατική φάση θα ανεβεί στην περιοχή του αντιπάλου για να πετύχει τέρμα. Το μειονέκτημά του είναι η κατάσταση 1vs1 με τον αντίπαλο στόπερ».

Αν υπάρχει άλλη ομάδα που τον θέλει: «Υπάρχουν σύλλογοι από την Ιταλία που ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του. Ωστόσο, η προσφορά του ΠΑΟΚ είναι καλύτερη. Πιστεύω ότι θα γίνει αυτό το deal».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.