Γκλούτσκοφ για Βεζένκοφ: «Ελπίζαμε ότι θα επιλέξει το ΝΒΑ»

Metrosport Team02 Ιουλίου 2023

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της Βουλγαρίας, Γκιόργκι Γκλούτσκοφ, συνεγχάρη τον Σάσα Βεζένκοφ για την επιλογή του να αγωνιστεί στο NBA και στους Σακραμέντο Κινγκς, τονίζοντας ότι ήλπιζε να επιλέξει το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο.

«Συγχαίρω τον Σάσα από τα βάθη της καρδιάς μου, είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή του. Ελπίζαμε ότι θα επιλέξει να πάει στο ΝΒΑ και το έκανε. Τώρα θα πρέπει να είναι υγιής και είμαι σίγουρος πως έχει την ποιότητα να βρει τη θέση του στην ομάδα του Σακραμέντο», είπε αρχικά ο Γκλούτσκοφ.

Και πρόσθεσε: «Η κανονική περίοδος στο ΝΒΑ είναι κάτι διαφορετικό, αλλά πιστεύω πως υπάρχουν οι συνθήκες για να προσαρμοστεί καλά και σύντομα θα λάμψει, όπως έκανε και στην Ευρωλίγκα. Η ευφυΐα του και οι μπασκετικές του αρετές δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες, ενώ πιστεύω πως και η άμυνά του θα τον βοηθήσει».

Μάλιστα, ο Γκιόργκι Γκλούτσκοφ είναι ο μοναδικός άλλος Βούλγαρος που έπαιξε στο ΝΒΑ, καθώς είχε αγωνιστεί τη σεζόν 1985/86 στους Σανς, αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει στον μαγικό κόσμο του NBA.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.