Γκλέτσος: Επιμένει για την «εισαγωγή ιερόδουλων» - «Τι πιο ανθρώπινο και αριστερό;»

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2024

Πιστός στο αφήγημά του για «εισαγωγή ιερόδουλων», που θα εξυπηρετούν του μετανάστες που έρχονται στη χώρα, παραμένει ο Απόστολος Γκλέτσος.

Μιλώντας στο «Χαμογέλα και Πάλι», ο ηθοποιός και υποψήφιος πρόεδρος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι πρόκειται για μια σωστή, ανθρώπινη και αριστερή τακτική, η οποία θα γίνεται νόμιμα.

«Τι πιο σωστό, τι πιο ανθρώπινο, τι πιο αριστερό να έχει φροντίσει η πρεσβεία να έχει φέρει από τη χώρα τους ιερόδουλες;

[...] Μιλάμε για όλα τα χαρτιά και τα νόμιμα. Γιατί να αφήνουμε αυτούς τους χιλιάδες ανθρώπους να δουλεύουν μόνο και να μην μπορούν να προσεγγίσουν οίκους ανοχής;», ανέφερε εμφατικά.

Κληθείς να σχολιάσει πώς θα αντιδράσει αν η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ εξετάσει τις επίμαχες δηλώσεις του, με ενδεχόμενο τον αποκλεισμό του από τη διαδικασία, ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε:

«Τι μπορώ να κάνω εγώ; Αν γι' αυτή τη δήλωση με καλέσουν και απολογηθώ ότι τη θεωρώ σωστή για τους ανθρώπους τους οποίους εκμεταλλεύονται οι εργοδότες τους και ορισμένοι είναι αποκλεισμένοι από το να κάνουν σχέσεις και πρέπει να τους φροντίσουμε, και μετά κρίνουν ότι πρέπει να διαγραφτώ, θα το δεχτώ. Επιμένω ότι είναι σωστή η άποψή μου».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.