Γκιτσιούδης: «Οι μεγάλες ομάδες θέλουν τερματοφύλακες σαν τον Κοτάρσκι»

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γκιτσιούδης, και σχολίασε τη μη χρησιμοποίηση του Κωνσταντέλια από τον Πογιέτ στην Εθνική Ελλάδας και την ανανέωση του Κοτάρσκι από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Για την Εθνική και τη μη χρησιμοποίηση του Κωνσταντέλια: «Εγώ πιστεύω πως του κάνει κακό αν παίρνει στην αποστολή τον Κωνσταντέλια και δεν τον βάζει. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως αν τον καλέσει είναι υποχρεωμένος να τον βάλει, γιατί όλα εξαρτώνται από την τακτική. 

Ο Κωνσταντέλιας έχει μεγάλο βάρος και όλοι περιμένουν από εκείνον να τα κάνει όλα. Είναι άτυχος πολλές φορές και προσπαθεί να κάνει το τέλειο για να ξεφύγει από τον αντίπαλο, για μια λεπτομέρεια χαλάει η ενέργεια όλη και έρχεται η απογοήτευση. Βλέπουμε με τους παλαίμαχους πως αν περάσει μια ενέργειά του, μπορεί να είναι καλύτερη και από του Μαραντόνα και του Μέσι. Πρέπει να γίνει πιο απλός στο παιχνίδι του».

Για την ανανέωση του Κοτάρσκι: «Έπραξε σωστά ο ΠΑΟΚ που τον ανανέωσε, το έλεγα και πέρυσι πως ήταν η καλύτερη μεταγραφή. Δεν παίρνουν τα μυαλά του αέρα, είναι ήρεμος, οι μεγάλες ομάδες θέλουν τέτοιες τερματοφύλακες. Να χρειάζεται 1-2 φορές και να είναι πειθαρχημένος. Ο Κοτάρσκι πρέπει να βελτιωθεί κι άλλο στην έξοδο, να πηγαίνει πάνω στην μπάλα και να μην την περιμένει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.