Γκιτσιούδης: «Κοτάρσκι, η κορυφαία μεταγραφή του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team26 Αυγούστου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Γκιτσιούδης, με τον παλαίμαχο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ να μιλάει αναφορικά με την περίπτωση του Ντομινίκ Κοτάρσκι, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως , «Ο Κοτάρσκι ήταν και είναι η καλύτερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Έχει αποδείξει ότι είναι σοβαρός και η απόδοση του θα αρχίσει από το 7 και θα φτάσει μέχρι το 9, είναι ένας σταθερός τερματοφύλακας στην απόδοση του».

Για τη μεταγραφή του Κάλεντ Νάρεϊ στη Σαουδική Αραβία, ανέφερε: «Στο καλό να πάει... Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν, όλοι ψάχνουν μία ευκαιρία οπότε αν τη βρήκε καλός».

Για το σύνολο του ΠΑΟΚ και την εικόνα που έχει σχηματίσει: «Στην αρχή μπορεί να στεναχωρηθήκαμε όλοι που δεν έγιναν οι μεταγραφές και η ομάδα παίζει με τον περσινό κορμό. Μεγάλη ευθύνη για το σύνολο που βγαίνει έχει ο Λουτσέκσου, μπορεί οι παίκτες από μόνοι τους να μην λένε κάτι αλλά έχουν ένα εξαιρετικό σύνολο το οποίο είναι ευθύνη του προπονητή ο οποίος έχει δουλέψει πολύ».

Ενώ πρόσθεσε για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Μακάρι να πάμε και δεύτεροι, πιστεύω ότι θα παιχτεί η θέση με τον Ολυμπιακό. Ο Άρης δείχνει καλά δείγματα, αλλά στη συνέχεια φαίνεται πως δεν τα καταφέρνει και πιστεύω πως θα ήταν καλό να σταθεροποιηθεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.