Γκιτσιούδης για Κοτάρσκι: «Μήπως δημιουργούμε πρόβλημα στο παιδί;»

Metrosport Team12 Ιουλίου 2024

Ο Γιάννης Γκιτσιούδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την πρόταση, που κατέθεσε η Τζένοα για τον Κοτάρσκι, αλλά και για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα πρώτα φιλικά.

Βέβαια, οι δηλώσεις του, έγιναν, αφού δρομολογήθηκαν εξελίξεις και υπήρξε απόσυρση ενδιαφέροντος από τους Ιταλούς...

«Είναι θέμα διοίκησης και προπονητή. Πιστεύω, ότι δεν έχουν κάποια εναλλακτική πρόταση, αλλά είναι κρίμα και για το παιδί. Θα έχει την ευκαιρία να κάνει άλμα. Δεν μειώνω τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι διαφορετικά στο ιταλικό πρωτάθλημα. 

Από την άλλη, μπορεί να μην έχουν λύση, οπότε καλά κάνουν και δεν τον δίνουν. Υπάρχει ο Τσιφτσής, ο οποίος πιστεύω ότι με τον καιρό θα παίξει. Πρέπει να υπάρχει συναγωνισμός. Είναι και τα λεφτά το θέμα» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στο μέλλον του Κοτάρσκι:

«Μήπως δημιουργούμε πρόβλημα στο παιδί; Μήπως χαλαρώσει και γκρινιάζει, επειδή δεν θα φύγει με μεταγραφή; Είναι το πως θα το πάρει κάθε παίκτης. Μπορεί, βέβαια, να πει με θέλουν κι άλλες ομάδες και θα γίνω ακόμη καλύτερος.

Είναι δύσκολη περίπτωση, εμείς λέμε, απλώς, τη γνώμη μας, αλλά πρέπει να υπάρχει και όφελος για την ομάδα. Μπορεί και να ποντάρουν πολύ στον Κοτάρσκι και να τον δώσουν του χρόνου. Αλλά με του... χρόνου χαθήκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές».

  • Για τις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στα φιλικά δήλωσε: 

«Είδα λίγο φάσεις. Στα φιλικά υπάρχει μία αρχική εικόνα, αλλά δεν είναι σίγουρα τα συμπεράσματα. Είναι λίγο η κούραση και λίγο η χαλαρότητα γιατί είναι φιλικό. Ο Κοτάρσκι, πάντως, μας έχει συνηθίσει σε όλα τα ματς να είναι σοβαρός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.