Γκιτσιούδης: «Δεν περνάω καλά στην Τούμπα-Είπα στους παλαίμαχους πως δεν θα ξαναπάω»

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Δικέφαλου του Βορρά, Γιάννης Γκιτσιούδης, με αφορμή τις πολύ καλές εμφανίσεις των τερματοφυλάκων, στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Ωστόσο, με αφορμή την φιλοξενία του στην εκπομπή, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και την επιθυμία του να μην παρακολουθεί τα παιχνίδια των «ασπρόμαυρων» από το γήπεδο.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Πριν ένα μήνα δήλωσα και στους παλαίμαχους, πως δεν θα έρθω άλλη φορά στην Τούμπα και να δώσουν κάπου αλλού τη θέση μου. Και από τους παλαίμαχους δεν θα συμμετέχω πολύ, γιατί έχω κάνει και μια επέμβαση στο ισχίο, οπότε δεν μπορώ και να προσφέρω. Το πιο βασικό είναι ότι δεν περνάω καλά. Και στην Τούμπα και μεταξύ μας.

 Και σαν να ήμουν προάγγελος, τώρα πήρανε τα ιστορικά καθίσματα τα βάλανε στον διάδρομο και πλέον μας βάλανε σε πλαστικά. Πριν καθόμασταν σε δερμάτινα καθίσματα που ήταν αριθμημένα για παλαίμαχους. Το είδα και στεναχωρήθηκα. Το θέμα δεν είναι τα δερμάτινα καθίσματα, είναι ότι ήμασταν σε μια καλύτερη θέση, σε δική μας σουίτα, που βλέπαμε καλύτερα και πιο καθαρά το παιχνίδι. Επίσης, μας έβλεπε και ο κόσμος, ερχόταν μας μιλούσε και έχουμε επικοινωνία. 

Εγώ είχα πει στους παλαίμαχους ότι θα σταματήσω να έρχομαι, γιατί δεν περνάω καλά. Δεν έχω κάτι με τα παιδιά, τους αγαπώ και είμαστε με όλους φίλοι. Αλλά δεν μου αρέσουν μερικά πράγματα. Πλέον δεν συζητάμε μεταξύ μας, δεν γελάμε, δεν λέμε ιστορίες. Βλέπουμε μόνο το ματς και φωνάζουμε. Πλέον θα το βλέπω από την τηλεόραση ή θα το βλέπω σαν φίλαθλος».

Ωστόσο, στο τέλος σχολίασε και τις εμφανίσεις των δύο τερματοφυλάκων στο ντέρμπι, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, λέγοντας πως: «Ήταν και δύο πολύ καλοί. Έβγαλαν δύσκολες φάσεις, αποκρούσεις ενστικτωδώς. Ήμασταν και λίγο τυχεροί στο τετ α τετ του Παναθηναϊκού, που έβγαλε ο Πελίστρι έξω την μπάλα. Ήταν πολύ καλοί και οι δύο τερματοφύλακες καλοί, εμπνέουν εμπιστοσύνη. Μου άρεσε που ο Κοτάρσκι άρχισε να κάνει μεγάλες μπαλιές στις αντεπιθέσεις. Όλα ήταν πολύ καλά, μπράβο τους.

Ο Κοτάρσκι μαρέσει περισσότερο, γιατί είμαστε και στον ΠΑΟΚ, όχι ότι ο Ντραγκόφσκι δεν είναι καλός. Άρχισε να βρίσκει τον εαυτό του, γιατί ήταν λίγο ασταθής στην αρχή. Τώρα του έχουνε εμπιστοσύνη, του γυρνάνε την μπάλα και ξέρουμε ότι και λάθος να γίνει, θα είναι 50-50».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.