Γκιτσιούδης: «Είναι ήδη ψημένος ο Κοτάρσκι, αλλά κάνει ένα λάθος»

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γκιτσιούδης μιλώντας για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Ντομινίκ Κοτάρσκι και Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στο χθεσινό ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Άιντραχτ. Εμφανίσεις που τράβηξαν τα βλέμματα των Γερμανών και σχολιάσθηκαν έντονα μέχρι και στον γερμανικό τύπο.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: Αρχικά για τον τερματοφύλακα του Δικέφαλου του Βορρά υποστήριξε πως: «Ο Κοτάρσκι μπορεί να καταξιωθεί και σε ένα πιο μεγάλο πρωτάθλημα όπως αυτό της Γερμανίας. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει φυσικά και η ηλικία του, είναι όμως ήδη ψημένος. 

Πρέπει να ενισχυθεί λίγο όσον αφορά τον χαρακτήρα του να παίρνει σωστές αποφάσεις. Κάνει ένα λάθος ίδιο με τον Πασχαλάκη, που απαγορεύεται. Ο τερματοφύλακας πρέπει να φεύγει πάνω στη μπάλα και να διώχνει τη μπάλα στην επίθεση. Απαγορεύεται να περιμένει με δύο πόδια τη μπάλα γιατί είναι εκτεθειμένος ανά πάσα στιγμή. 

Σιγά σιγά με τα χρόνια θα έρθει η βελτίωση, με την εμπειρία. Όταν λέω πως πρέπει να βελτιωθεί η προσωπικότητά του , εννοώ ότι πρέπει να παίρνει παραπάνω πρωτοβουλίες. Έκανε δύο-τρεις φορές λάθος και φάγαμε γκολ από τέτοιες φάσεις. Πρέπει να αλλάζει σκέψη, να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που του έχει πει ο προπονητής. Να δοκιμάζει και να τολμάει»

Τέλος, στάθηκε και στην εμφάνιση του Κωνσταντίνου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Όλα τα λάθη γίνονται, το θέμα είναι ότι τα κάνει λίγο συχνά. Πριν δώσει πάσα, θα πρέπει να ξέρει που μπορεί να τη δώσει και να έχει εναλλακτικές. Γενικά είναι πολύ καλός, ανεβασμένος, σκοράρει. Θέλει δουλειά αλλά είναι καλός».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.