Γκιτσιούδης: «Αν βρεθεί κάτι άλλο, να μην κλείσει τα αυτιά του ο Κοτάρσκι - Δεν είναι έτοιμος ο Τσιφτσής»

Metrosport Team11 Ιουνίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Γιάννης Γκιτσιούδης, σχολιάζοντας τις πολλαπλές μεταγραφικές σειρήνες που ηχούν τις τελευταίες μέρες προς το πρόσωπο του Ντομινίκ Κοτάρσκι. Μεταξύ άλλων, σχολίασε και την παραμονή του Γιάννη Κωνσταντέλια στη Τούμπα, σε μια καίρια καμπή για την είσοδο των «ασπρόμαυρων» στους ομίλους του Champions League.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5 ο παλαίμαχος «πορτιέρε» : Για την ενδεχόμενη μεταγραφή Κοτάρσκι: «Να μην τα κλείσει τα αυτιά του, είναι ευκαιρία να κάνει μια καλά καριέρα και μια καλή μεταγραφή. Το θέμα είναι για να τον δώσουμε να έχουμε και κάτι από πίσω. Μην ψάχνουμε τελευταία στιγμή και αρχίσουμε από το μηδέν, αυτό θέλει οργάνωση και σκέψη. Μπράβο στον Κοτάρσκι, είναι άξιος και μακάρι να πετύχει κάτι καλό.

Ο καθένας, και εμείς που παίζαμε, περιμέναμε μια καλή ευκαιρία, γιατί όσο είσαι νέος θέλεις να παίξεις και να καθιερωθείς. Μετά όταν κάνεις οικογένεια, σκέφτεσαι και το οικονομικό. Είναι μια ευκαιρία γι αυτόν να παίξει, να πάρει λεφτά και να τον μάθουν όλοι στην Ευρώπη.

Κοτάρκσι θα βρούμε, αλλά θα πρέπει να τον βρούμε αυτόν που θα έρθει, να έχουμε μια λύση έτοιμη. Αν τυχόν δεν υπάρχει προοπτική να μην βρούμε κάτι καλό, ας μείνει ο Κοτάρσκι. Αν όμως βρούνε κάτι καλό και μπορούμε να είμαστε πλήρεις, γιατί να μην τον δώσουνε;».

Για την έλευση του Τσιφτσή και αν μπορεί να καλύψει το κενό του Κοτάρσκι: «Εγώ προτιμώ τους Έλληνες, αλλά αυτό είναι θέμα προπονητή και διοίκησης. Θα μπορούσαμε να βρούμε κάποιον. 

Δεν είναι έτοιμος κατευθείαν, ήταν να έρθει και παλιότερα στον ΠΑΟΚ. Ήταν πολύ καλός και τον είχα στις ακαδημίες στα Μετέωρα. Τον θέλανε στον ΠΑΟΚ αλλά μετά κάπου χάλασε η δουλειά και πήγε κάτω, τότε ήταν 17 χρονών. Έχει πολύ καλά στοιχεία, απλά του λείπει η εμπειρία και πρέπει να μάθει να σηκώνει το βάρος της φανέλας».

Τέλος, για την παραμονή του Κωνσταντέλια στην Τούμπα: «Ο Κωνσταντέλιας είναι ο τελευταίος φαντεζί παίκτης και ταλέντο που υπάρχει στην Ελλάδα. Είναι ο μόνος που παίρνει πρωτοβουλίες, βγάζει την προσωπικότητά του έξω. Μπορεί να μην πετυχαίνουν όλα, αλλά και στον Μέσι και στον Μαραντόνα πετύχαιναν τα πέντε από τα δέκα. Αν πήρε τα λεφτά να μείνει και να βοηθήσει την ομάδα. Να συνεχίσει έτσι, να παραμείνει χαμηλών τόνων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.