Γκέλα ολκής για Γαλατάσαραϊ- Ισόπαλη με την Ρίγας Σκόλα (2-2)

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2024

Αδιόρθωτη αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά η Γαλατάσαραϊ που παρουσίασε πολλά αμυντικά προβλήματα και έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τη Ρίγας Σκόλα στη Λετονία.

Λίγες ημέρες πριν η «Τσιμ Μπομ» που στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων επικράτησε 3-1 του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε απέναντι στην Κασίμπασα για τη Super Lig και... κατάφερε το 3-0 που κέρδιζε να γίνει 3-3 στο τέλος.

Σήμερα στην LNK Sporta Parks προηγήθηκε με 0-2 της Ρίγας και όλα έδειχναν ότι θα έχει ένα εύκολο βράδυ. Φευ!

Οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2, ενώ είχαν τις στιγμές τους και για την ολική ανατροπή.

Το σκορ άνοιξε στο 12' όταν μετά από ωραία ενέργεια του Αγκούν ο Ικάρντι δεν μπόρεσε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, κάτι που έκανε ο επερχόμενος Μέρτενς.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του πρώτου ημιχρόνου ήταν ο Αγκούν ο οποίος έπειτα από ασίστ του Ντάβινσον Σάντσεζ στο 38ο λεπτό έκανε το 2-0 με ωραίο σουτ, νικώντας τον Οντόα.

Η χαρά των Τούρκων δεν κράτησε πολύ με τον Ικάουνιες δύο λεπτά αργότερα να εκμεταλλεύεται ένα κενό στην άμυνα τους και να μειώνει σε 2-1 για τους Λετονούς.

Η Γαλατά δεν μπήκε καλά στην επανάληψη, έπαιζε πολύ νωθρά κάνοντας διαχείριση από πολύ νωρίς και στο 56’ το πλήρωσε καθώς σε φάση διαρκείας ο Οντισάρια με σουτ νίκησε του Γκουβένκ, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Οι συνθέσεις:

ΡΙΓΑΣ: Οντόα, Σάβαλνιεκς (46’ Μπαλόντις), Πρένγκα, Λίπουσεκ, Ενζιέ, Μαρκίγεφ, Πάνιτς, Οντισάρια (90+4’ Στρούγκλις), Ικάουνιεκς, Κουάντιο (77’ Οσουάγκου), Εντζίκι (26’ Ζελένκοφ)

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Γκουβένκ, Αϊχάν (64’ Μπατσουαγί), Σάντσεζ, Μπαρντακτσί (86’ Κουτλού), Γιάκομπς, Τορέιρα (77’ Ντεμιρμπάι), Σάρα, Αγκούν, Μέρτενς (86’ Ντεμίρ), Γιλμάζ, Ικάρντι

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.