Γκέλα με το καλημέρα για τον Παναθηναϊκό, τεράστιο διπλό από τον Αστέρα

Κωστής Παναγιώτου18 Αυγούστου 2024

Ο Αστέρας Τρίπολης ΑΚΤΟR κατάφερε στην πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super Legaue να υποχρεώσει τον Παναθηναϊκό σε εντός έδρας ήττα, με τον Κρεσπί να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής των Αρκάδων.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο προχώρησε σε πολλές αλλαγές, σε σχέση με την ενδεκάδα που είχε αγωνιστεί την Πέμπτη κόντρα στον Άγιαξ, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει μια κάκιστη εικόνα, γνωρίζοντας την ήττα από την ομάδα του Ράσταβατς.

Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να επικεντρωθεί στο πρώτο παιχνίδι με την Λανς (22/8), για τα playoffs του Conference League, ενώ την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ (25/8, 21:00). Από την πλευρά του Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει τον ΝΠΣ Βόλο (25/8, 19:00), στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Η εξέλιξη του αγώνα:

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, απειλώντας την εστία του Λοντίγκιν στο 18ο λεπτό, αλλά η κεφαλιά του Άνταμ πέρασε ελάχιστα δίπλα από κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα των "πράσινων".

Δύο λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός βρήκε δίχτυα, μετά την ατομική ενέργεια του Βαγιαννίδη και το ωραίο τελείωμα του Τετέ, αλλά μετά από έλεγχο του VAR, το γκολ του Βραζιλιάνου ακυρώθηκε, καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έλεγξαν το παιχνίδι, με τον Γερεμέγεφ να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία των "πράσινων", στέλνοντας τη μπάλα πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους ο Κρέσπι βγήκε στην κόντρα, ο Ζέκα τον ανέτρεψε αντικανονικά εκτός περιοχής, αντικρύζοντας την κόκκινη κάρτα. Ο Ισπανός ανέλαβε το φάουλ και με απευθείας εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα πάρα την προσπάθεια του Λοντίγκιν.

Στο 60' ο Αλόνσο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Ιωαννίδη και Μπακασέτα, αλλά στα λεπτά που ακολούθησαν, μέχρι τη λήξη, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Αστέρα, οποίος πήρε μια τεράστια νίκη.

Παναθηναϊκός (Προποητής: Ντιέγκο Αλόνσο): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο (60' Γέντβαϊ), Μαξ (81' Μλαντένοβιτς), Μαξίμοβιτς, Ζέκα, Βιλένα (60' Μπακασέτας), Τέτε (69' Μαντσίνι), Γερεμέγεφ, Τζούρισιτς (60' Ιωαννίδης).

Αστέρας Τρίπολης (Προπονητής: Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Αλάγκμπε, Καστάνιο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (82' Τζανδάρης), Μουνιόθ (74' Ρέτζιτς), Μπαρτόλο (90+2' Αλβαρεζ), Καλτσάς, Ανταμ (74' Μάντζης), Κρεσπί (90+2' Ζουγλής).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.