Γκέλα και αποδοκιμασίες στη Λεωφόρο - Σπουδαίος βαθμός για Κηφισιά!

Metrosport Team25 Φεβρουαρίου 2024

Σπουδαίος βαθμός για την Κηφισιά που απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαϊδης» για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Το «τριφύλλι» πήρε το προβάδισμα στο 37ο λεπτό όταν ο Ιωαννίδης με κάθετη πάσα, βρήκε τον Παλάσιος, ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε ένα διαγώνιο σουτ και νίκησε τον Αναγνωστόπουλο κάνοντας το 1-0. 

Οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και προσπάθησαν να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Λημνιός έδωσε στον Παλάσιος και εκείνος έκανε το 2-0 αλλά το τέρμα δεν μέτρησε καθώς ο Αργεντινός ήταν μπροστά από την άμυνα της Κηφισιάς. 

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε ο Σένκεφελντ για φάουλ στον Τετέι. 

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και στο 68ο λεπτό έφτασαν στην ισοφάριση όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μιλίτσεβιτς έκανε μια σέντρα-σουτ, η μπάλα βρήκε στον Αράο και κατέληξε στα δίχτυα του Λοντίγκιν. 

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Κηφισιά έχασε μοναδική ευκαιρία να φύγει με το διπλό από τη Λεωφόρο αλλά η μπάλα δεν έκανε τη χάρη στον Μπιφουμά ενώ απείλησε άλλες δυο φορές μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή χωρίς αποτέλεσμα. 

Όταν ο ρέφερι της αναμέτρησης σφύριξε για τελευταία φορά στο παιχνίδι οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες του Φατίχ Τερίμ για το στραβοπάτημα αυτό, 

Οι συνθέσεις της αναμέτρησης

Παναθηναϊκός: Λόντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Κώτσιρας, Μπακασέτας,Παλάσιος, Λημνιός, Ιωαννίδης.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μποτία, Τσανάτζια, Πρίτσας, Οζέγκοβιτς, Μενέντες, Μπαρμπόσα, Κλωναρίδης, Μιλίσεβιτς, Τσάπαν, Τεϊσέιρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.