Γκέλα για την ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία, γλύτωσε την ήττα στο 87'

Metrosport Team24 Αυγούστου 2024

Το υπέροχο γκολ του Φουρτάδο έφερε την ΑΕΚ στα σχοινιά, αλλά στο φινάλε της αναμέτρησης ο Μουκουντί ισοφάρισε σε 1-1, γλυτώνοντας την Ένωση από την ήττα, στη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ολοκλήρωσε τον αγώνα, έχοντας 30 τελικές, έναντι μόλις τριών της Λαμίας, αλλά στο τέλος του αγώνα ο πίνακας έδειξε 1-1 και η Ένωση, μόλις, στη δεύτερη στροφή του πρωταθλήματος γκέλαρε εντός έδρας.

Στο 39ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν την OPAP Arena, κάνοντας το 0-1. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπίκοβ έστρωσε τη μπάλα στον Φουρτάδο και αυτός με εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας προβάδισμα στη Λαμία.

Η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος αύξησε την πίεσή της, έχοντας συχνές επισκέψεις στην εστία του Κόστιτς. Στο 61' ο Λιβάι βρέθηκε σε τετ-α-τετ, αλλά ο τερματοφύλακας της Σερβίας είχε γρήγορη αντίδραση, κρατώντας το μηδέν.

Στο 87ο λεπτό η Ένωση έφτασε στην ισοφάριση, με τον Μουκουντί να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας, μετά από υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Λαμέλα.

Στο 90+6' το σουτ του Κοϊτά σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Κόστιτς, στην τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ να κάνει την ολική ανατροπή στα τελευταία λεπτά.

ΑΕΚ: Στρακόσα, Πήλιος, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα (68' Οντουμπάτζο), Σιμάνσκι (68' Μάνταλος), Πινέδα (58' Λαμέλα), Κοϊτά, Αμραμπατ (58' Ελίασον), Λιούμπισιτς (78' Τσούμπερ), Λιβάι Γκαρσία.

Λαμία: Κόστιτς, Αντράντε (76' Σάντμπεργκ), Κορνέζος, Γιαννούτσος, Σαραμαντάς (77' Ντεντάκης), Δοϊρανλής (90' Αθανασακόπουλος), Μπίκοβ, Μέκιτς (90' Σιμόνι), Ρινγκ (84' Τερεζίου), Φουρτάδο, Βλαχομήτρος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.