Γκαβέλας: «Μάγκες δεν τελείωσα - Ήρθαμε να δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό των 100»

Παναγιώτα Χαλκιά05 Σεπτεμβρίου 2024

Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε ο Νάσος Γκαβέλας μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου για δεύτερη συνεχόμενη φορά στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Ο 24χρονος σπρίντερ δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε πετύχει και μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε και έδωσε μήνυμα ότι δεν τελείωσε. 

«Αυτός ο βλάκας εδώ δίπλα μου, έχει δώσει την ψυχή του δυο μήνες τώρα για να τα καταφέρουμε. Ήρθαμε να δείξουμε ποιο είναι το αφεντικό των 100 μέτρων. Ευλόγησε ο Θεός. Ήμουν σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση όλο αυτό το διάστημα, πέρασα πολύ δύσκολα. Δεν μπορεί κανείς να το καταλάβει. Ερχόταν και μου έλεγαν. Τι έγινε Γκαβέλα τελείωσες; Όχι μάγκες, δεν τελείωσα αλλά θέλω χαμόγελο και ανθρώπους να το πιστεύουν παραπάνω από δυο φορές για να κερδίσουμε. Δεν είμαι μόνος μου σε όλο αυτό. Μαζί τρέξαμε μέχρι τέλους. Μου είπε θα μπούμε ωμά, εγώ θα τρέξω εσύ αν θέλεις μπες να συρθείς. Και του είπα δεν θα σκοτωθώ θα το κάνω στον τερματισμό. Θα το κάψουμε και θα το πανηγυρίσουμε μαζί με Καραλή και Τεντόγλου στο ΟΑΚΑ. Δεν θα είναι μόνοι τους».

Ο guide του, Γιάννης Νυφαντόπουλος, ήταν συγκινημένος που κατάφερε να βοηθήσει το Νάσο να κάνει το back to back:«Όλα πήγαν κατ' ευχήν. Είμαι συγκινημένος και χαρούμενος για το παιδί αυτό. Το έργο μου ήταν δύσκολο καθώς οι προηγούμενοι άφησαν μια βαριά παρακαταθήκη. Υποσχέθηκα στον πατέρα του ότι θα τον κάνω να φωνάζει και να κλαίει. Ελπίζω να είναι χαρούμενος για τον γιο του. Ο Νάσος να βάλει το μετάλλιο να το ευχαριστηθεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.