Γκατσιούδης: «Έχω γλυκόπικρα συναισθήματα από τη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς αγώνες»-Η πρόβλεψη για τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team12 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην διεθνής αθλητής του ακοντισμού, Κώστας Γκατσιούδης, σχολιάζοντας τα αθλήματα που παρακολούθησε καθόλη τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου, εστιάζοντας στις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών του στίβου. Παράλληλα, έκανε και την δική του πρόβλεψη για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μάλμε.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Παρακολούθησα κυρίως τα αθλήματα στο στίβο, χαρήκαμε όλοι με τι επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών. 

Το αγωνιστικό κομμάτι ήταν όπως το περίμενα, αν και πίστευα πως κάποιοι θα τα πάνε λίγο καλύτερα. Περιμέναμε όλοι τον Μίλτο ότι θα κάνει ένα σπουδαίο άλμα και θα πάρει μετάλλιο, ο Καραλής επίσης ανέβηκε στο βάθρο μας γέμισε με περηφάνια. Παρακολούθησαν μόνο στίβο και λίγο κολύμπι με το Χρήστου. Το χάρηκα ιδιαίτερα για όλα τα παιδιά!

Για μένα έχουν περάσει πολλά χρόνια. Η κορυφαία επίδοσή μου ήταν η 6η θέση που κατέκτησα στο Σίδνει, δεν μπόρεσα ποτέ όμως να φτάσω σε κάποιο Ολυμπιακό μετάλλιο. Για κάποιον που γνωρίζει τις δυνατότητές του, τα συναισθήματα είναι γλυκόπικρα, γιατί μπορεί να έχεις την καλύτερη επίδοση στον κόσμο, αλλά να μην βρεθείς εκείνη την ημέρα στην καλύτερη μέρα σου. Και για αυτό εγώ είχα γλυκόπικρα αισθήματα.

 Αυτό που αισθάνεται ένας αθλητής στους Ολυμπιακούς αγώνες είναι απίστευτο, που ζει όλη την ένταση και την ανταγωνιστικότητα. Είναι στιγμές που μένουν χαραγμένες και μένουν σε όλη σου τη ζωή. Μόνο αν είσαι αθλητής και μπορείς να το νιώσεις, δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις».

Τέλος, έκανε και τη δική του πρόβλεψη για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μάλμε:« Νομίζω ναι, ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί πάντα είμαι αισιόδοξος σε τέτοιες περιπτώσεις. ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.