Γκαρσία VS Λουτσέσκου: Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια!

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Ατρόμητος του Πάμπλο Γκαρσία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου, (1/9, 20:30, Live Metrosport.gr - Metropolis 95.5) για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τη σχέση των δύο προπονητών να κρατάει χρόνια.

Η σχέση των δύο αντρών δεν είναι και η καλύτερη, καθώς ο Ουρουγουανός μετά απομάκρυνσή του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ τον Μάιο του 2021, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, είδε τον Ρουμάνο τεχνικό να κάθεται στη θέση του και εκείνον αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή στον ΠΑΟΚ Β.

Τα δύο επόμενα χρόνια όπου ο Γκαρσία και ο Λουτσέσκου ήταν κάτω από την "ομπρέλα" του ΠΑΟΚ είχαν ελάχιστη, έως και ανύπαρκτη, συνεργασία μεταξύ τους.

Ο Γκαρσία αποχώρησε και ανέλαβε τον Πανσερραϊκό, με τον οποίο αντιμετώπισε τέσσερις φορές πέρσι τον ΠΑΟΚ (δύο στο Πρωτάθλημα, δύο στο Κύπελλο), γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες, με απολογισμό 16 παθητικό και μηδέν ενεργητικό.

Σίγουρα, το 4-0 και το 16-0 αποτελούν μεγάλο κίνητρο για τον Ουρουγουανό τεχνικό, οποίος έχει δημιουργήσει ένα ποιοτικό σύνολο στο Περιστέρι και σήμερα θέλει να πάρει τους πρώτους βαθμούς κόντρα στον αγαπημένο του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.