Γκάρι Ροντρίγκες: «Παικταράς ο Κωνσταντέλιας, αρκεί να μην κοιμάται»

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη μάχη της League Phase του Europa League αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα την Γαλατάσαραϊ. Ένας παίκτης που έχει συνδέσει το όνομά του με τις δύο ομάδες είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο και μίλησε για την σπουδαία αναμέτρηση στην Πόλη αποθεώνοντας τους παίκτες της τουρκικής ομάδας. 

Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής της Σίβασπορ αποκάλυψε πως πήρε μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στη Γαλατάσαραϊ, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Γιάννη Κωνσταντέλια, τονίζοντας ότι είναι παικταράς, αρκεί να μην κοιμάται! 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι είχα κάνει πολύ καλό παιχνίδι με τη Φιορεντίνα στην Ιταλία. Είχαν έρθει εκεί άνθρωποι της Γαλατάσαραϊ για να με δουν όπως και σε άλλα 2-3 ματς του ΠΑΟΚ και μετά ήρθε η πρόταση. Αμέσως πήγα στον Ιβάν Σαββίδη και του ζήτησα ότι είναι ευκαιρία να πάω στη Γαλατάσαραϊ και του είμαι ευγνώμων που μου έκανε το χατίρι».

Ποια είναι τα συναισθήματά σου που θα τεθούν αντιμέτωποι Γαλατάσαραϊ-ΠΑΟΚ:

«Και οι δύο ομάδες μου έδωσαν τα περισσότερα στην καριέρα μου. Όμως και εγώ πρόσφερα και στους δύο φέρνοντας χρήματα στα ταμεία τους από 10 και 5 εκατ. ευρώ αντίστοιχα». 

Για το αν θα πάει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση:

«Δεν μπορώ να πάω στο γήπεδο γιατί έχω προπονήσεις με τη Σίβασπορ, αλλά θα το δω από την τηλεόραση. Η Γαλατάσαραϊ είναι η καλύτερη ομάδα στην Τουρκία, ο προπονητής της κάνει εξαιρετική δουλειά, έχει ποιοτικό ρόστερ και δεν είναι τυχαία πρωταθλήτρια. Πιστεύω, θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι και ο καλύτερος ας κερδίσει. Η Γαλατάσαραϊ έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Από το κέντρο και μπροστά ο κάθε παίκτης της μπορεί να καθορίζει την εξέλιξη ενός αγώνα. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ το καλύτερο για το συγκεκριμένο παιχνίδι Θεωρώ το ματς θα έχει γκολ και από τις ομάδες. Ο Κοτάρσκι είναι εξαιρετικός, αλλά η επίθεση της Γαλατά είναι φωτιά».

Από τους παίκτες του ΠΑΟΚ ποιους ξεχωρίζεις: 

«Από τους ξένους τον Τάισον, ο οποίος είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και από τους Έλληνες τον Κωνσταντέλια, που μπορεί να κάνει ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο, αρκεί να μην κοιμάται. Είναι παικταράς, είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα, αλλά κάποιες φορές κοιμάται».

Το αν κρατάει επικοινωνία με παλιούς του συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ:

«Κρατάω επικοινωνία με τον Πέλκα και τον Χαρίση. Από τη Θεσσαλονίκη μου λείπει η μπουγάτσα και τέτοια μπουγάτσα δεν μπορώ να βρω πουθενά στην Κωνσταντινούπολη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.