Γκάρι Νέβιλ για Νότιγχαμ Φόρεστ: «Ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας»

Metrosport Team22 Απριλίου 2024

Το δικό του σχόλιο για την ανακοίνωση που εξέδωσε η Νότιγχαμ Φόρεστ αναφορικά με τη διαιτησία στον αγώνα απέναντι στην Έβερτον , έκανε ο παλαίμαχος άσσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν σχολιαστής στη Βρετανική τηλεόραση, Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος χαρακτήρισε την τοποθέτηση του αγγλικού συλλόγου ως «μαφιόζικη».

«Ειλικρινά μου θυμίζει ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας! Ο Κλάτενμπεργκ πρέπει να παραιτηθεί από τη δουλειά του στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αν βλέπει αυτές τις λέξεις που αμφισβητούν την ακεραιότητα και ουσιαστικά αποκαλεί έναν διαιτητή του VAR απατεώνα επειδή υποστηρίζει έναν συγκεκριμένο σύλλογο, τότε υποστηρίζει αυτά που λέγονται και θα έχανε βασικά όλη την αξιοπιστία νομίζω με τους διαιτητές στο παιχνίδι. Θα πρέπει να παραιτηθεί απόψε και να αποστασιοποιηθεί από αυτή τη δήλωση, κατά τη γνώμη μου», ανέφερε ο ίδιος στοχεύοντας στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος εκτελεί χρέη συμβούλου διαιτησίας στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η ανακοίνωση ανέφερε, «Τρεις εξαιρετικά κακές αποφάσεις – τρία πέναλτι που δεν δόθηκαν – κάτι το οποίο πολύ απλά δεν μπορούμε να ανεχθούμε. Προειδοποιήσαμε την κεντρική επιτροπή διαιτησίας πριν το παιχνίδι ότι ο VARίστας είναι οπαδός της Λούτον, όμως δεν τον άλλαξαν. Η υπομονή μας έχει δοκιμαστεί πολλές φορές. Τώρα η Νότιγχαμ Φόρεστ θα εξετάσει όλες τις επιλογές της».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.