Γκάρι Νέβιλ-Απογοητευμένος από την επιλογή προπονητή στην Εθνική Αγγλίας: «Είναι ο καλύτερος, αλλά...»

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2024

Ο Τόμας Τούχελ παρουσιάστηκε και επίσημα ως προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο να οδηγήσει τα «λιοντάρια» στον δρόμο των επιτυχιών. 

Η επιλογή δε βρήκε, πάντως, σύμφωνο τον Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος δήλωσε πως αισθάνεται απογοητευμένος που η FA δεν επέλεξε έναν γηγενή τεχνικό.

Αναλυτικά όσα είπε: «Έχουν έναν σπουδαίο προπονητή, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό. Δεν μπορείτε να κατηγορήσετε την FA γιατί έχουν, ίσως, τον καλύτερο τεχνικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο. 

Δε φαίνεται σαν μια στρατηγική, αλλά σαν μια ενστικτώδης απόφαση. Έχω δουλέψει με τον Καπέλο και τον Έρικσον, αλλά συνειδητοποίησα ότι η ζημιά που έγινε στην εικόνα των Άγγλων τεχνικών ήταν μεγάλη. Αν δεν πρόκειται να τους προωθήσουμε στη χώρα μας, τότε δεν μπορούμε να ζητήσουμε από άλλους στην Ευρώπη να το κάνουν. 

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει αποκαταστήσει την πίστη στους Άγγλους παίκτες και την ποιότητα των προπονητών».

Ο Τούχελ, ο οποίος θα έχει συνεργάτη τον Άγγλο, Άντονι Μπάρι, ξεκινά τη θητεία του την 1η Ιανουαρίου και θα είναι ο τρίτος ξένος προπονητής των «λιονταριών» μετά τους Σβεν-Γκόραν Έρικσον και Φάμπιο Καπέλο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.